Snow White

Kaunis, kuultavan valkea öljyvahattu lattia. Sävy on harmoninen sekä valoisuutta korostava ja sopii moneen sisustustyyliin. UV-kovetetun kuultoöljyvahan ansiosta puun syykuvio näkyy kauniisti lattian valkeassa pinnassa ja tekee lattiasta kestävän sekä helppohoitoisen. Saatavana saarnelle ja lehtikuuselle, vain öljyvahattuna.

Pääkuvassa Saarni Snow White.

Timberwise-lankkuparketti-wooden floor-parektti-parquet-Saarni-Ash-Classic_SNOWWHITE_children-room_rgb
Timberwise-lankkuparketti-wooden floor-parektti-parquet-Tammi-Ash-Classic_SNOWWHITE_livingroom_horizontal_web

Snow white sävy on saatavissa saarnelle ja lehtikuuselle. Snow white sävy on selkeästi valkea sävy, josta puun luontainen kauneus pääsee kuitenkin yhä esiin.

Pakettikoot (m2/pkt):

  • 150 x 2180 mm = 1,96 m2/pkt (saarni)
  • 185 x 2180 mm = 2,42 m2/pkt (saarni. lehtikuusi)
  • 230 x 2180 mm = 3,01 m2/pkt (lehtikuusi)

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia tai hiushalkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus. Lehtikuusi puumateriaalina reagoi herkimmin sisäilman suhteellisen kosteuden vaihteluihin.