Nordic

Sävyltään harmoninen ja vaaleahko. Pitkäikäinen investointi, joka kestää aikaa ja sopii erinomaisesti moniin sisustustyyleihin.

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Nordic

Tammi Nordic on yleisilmeeltään kaunis, vaalea ja hyvin luonnollisen sävyinen lattia ja yksi suosituimmista sävyistämme. Tammi Nordic muistuttaa vastahöylätyn tammen vaaleaa sävyä, sillä pintakäsittelyssä on ripaus valkeaa, minkä ansiosta lattia säilyttää vaaleamman ilmeen pidempään.

Lehtikuusi Nordic on luonnollinen ja vaaleansävyinen lattia. Nordic sävy lehtikuusella vaalentaa kevyesti lehtikuusen yleisilmettä, päästäen sen luonnollisen sävyvaihtelun ja syykuvion kauniisti esiin.

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Lehtikuusi puumateriaalina reagoi herkimmin kuivaan sisäilmaan, ja siihen voi nopeammin ilmestyä hiushalkeamia tai halkeamia. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus.

”Tähän kannatti kyllä satsata”