Parkettitietoa

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Pallas

Yleistä tietoa Timberwisen parketeista

Tälle sivulle olemme keränneet yhteen paikkaan tärkeitä suoralinkkejä, joissa kerrotaan parkettiin liittyvistä tärkeistä faktoista, ja joiden toivomme auttavan parketinvalintaa tehdessä. Mikäli et kuitenkaan löytänyt etsimääsi, niin voit jättää meille viestiä täällä sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Olemme myös listanneet meille usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle. Nämä kysymykset ja vastauksemme niihin löydät täältä.

10 syytä valita Timberwise

Katso täältä kaikki 10 hyvää syytä valita Timberwise parketti elämäsi lattiaksi ja pitkäikäiseksi kumppaniksi kotiisi.

Tekniset tiedot ja mitat

Tutustu täällä tuotteidemme teknisiin tietoihin ja mittoihin, ja löydä juuri itsellesi ja kohteeseesi sopiva tuote.

Parketin rakenne

Tutustu parkettimme ainutlaatuiseen ja jykevään rakenteeseen – mm. sen vankkaan koivuvaneri välikerrokseen, sekä alimpaan ns. vastavetoviilu kerrokseen.

Pintakäsittelyt ja työstöt

Lue lisää erilaisista pintakäsittelyistä ja työstöistä joita parketillemme voit valita, ja räätälöi itsellesi kotiisi ja elämäntilanteeseesi sopivin lattia.

Puulajit ja oksaisuuslajitelmat

Lue lisää eri puulajivaihtoehdoistamme sekä niiden lajitelmista, eli oksaisuudesta, mikä määrittää tuotteen yleisilmeen. Täältä myös vinkkejä eri puulajien valinnasta erilaisiin kohteisiin.

Tilaa mallipala

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin tilaamalla sävymalli kotiisi, ja näe tuote oikeassa tilassa ja valaistuksessa. Mallipala on aina vain sävymalli, eikä siitä näin ollen voi saada käsitystä esimerkiksi tuotteen oksaisuudesta.

Referenssikohteet

Näe tuotteemme useassa erilaisessa julkisessa tilassa tutustumalla referenssikohteisiimme.

Oheistarvikkeet

Viimeistele kaunis lattiasi yhteensopivilla listoilla ja porrasnokilla, tai tilaa lattiallesi huoltosetti, jonka avulla pidät lattiasi kauniin vuodesta toiseen.

Ekologisuus ja sertifikaatit

Tutustu tuotteillemme myönnettyihin sertifikaatteihin sekä ekologisiin ja kestäviin  toimintatapoihimme.

Paloluokka

Tutustu Timberwisen tarjoamaan korkeampaan paloluokkaan.

Tuotetakuu

Tutustu Timberwisen tuotteilleen tarjoamaan tuotetakuuseen.

Asennus- ja hoito-ohjeet

Alle olemme keränneet pikalinkit sekä asennus- että hoito-ohjeisiimme, joilla varmistat, että lattiasi asennetaan oikein ja takuun mukaisesti, sekä ylläpidät sen vuodesta toiseen kauniina hoito-ohjeidemme avulla. Muistathan lukea myös Ennen asennusta-osion asennusohjeesta, sekä kiinnittää huomiota huoneilman suhteelliseen kosteuteen puulattian kanssa eläessäsi.

Twise by Timberwise

Tiesitkö, että parkettimme on niin kestävä ja vahva rakenteinen, että siitä voi myös valmistaa huonekaluja ja käyttöesineitä? Voit joko ostaa valmiin tuotteen, tai teettää omasta asennuksesta ylitse jääneestä parketista itsellesi lattiasi kanssa yhteensopivan tuotteen Twise shopissamme.

Twise Shop

Parketista valmistetut huonekalut ja sisustusesineet sekä parkettilattian hoitotuotteet

Klikkaa ostoksille tästä