Hoitosetti

Öljyvahatuille lattioille on tilattavissa myös erillinen hoitosetti, joka sisältää lattiasi sävyn mukaisen korjausöljyvahan, kirkkaan pintaöljyvahan, öljyvahatuille lattioille suositeltavan Wisch Fix-pesuaineen sekä hoito- ja puhdistusvahan kätevänä sprayversiona.

Kun käytät öljyvahatulle lattialle valmistettuja hoitoaineita lattiasi pysyy kauniina vuodesta toiseen. Lattiatilauksen yhteydessä voit tilata jälleenmyyjän kautta hoitosetin öljyvahatuille lattioille, johon kuuluu pesuaine, hoito- ja puhdistusvahaspray, TopOil ja sävykohtainen korjausöljy tai korjausöljysetin, johon kuuluu TopOil ja sävykohtainen korjausöljy. Lakatuille lattioillemme käyvät kaikki yleiset lakattujen lattioiden hoito- ja huoltoaineet.

Suositushinta hoitosetille 124,00 €/setti (sis. alv 24 %) ja värilliselle korjausöljylle ja TopOilille 71,50 €/setti (sis. alv 24 %).

Osmo Colorin hoitotuotteet öljyvahatuille lattioille ja Kiilto puhdistusaine lakatuille lattioille ostettavissa myös Timberwisen Twise Shopista täältä.

Hoito- ja korjausohjeita Timberwisen tuotteille löydät sivuiltamme täältä. Lisätietoa öljyvahattujen lattioiden huoltamisesta ja käsittelemisestä yleisesti löydät Osmo colorin sivuilta tästä.