Tilaa sävymalli

Helpota parketin valintaa ja tilaa värimalleja suoraan kotiisi

Tehdessäsi valintaa eri värien ja puulajien välillä vaihtoehdoista kannattaa tilata mallipala. Saat ne helposti ja nopeasti kotiin toimitettuna.

Kotimaassa pakkaamme näytteet kirjeeseen, joka mahtuu sisään postiluukusta. Näin saat mallipalat suoraan kotiisi. Kirjeeseen mahtuu neljä mallipalaa, joka on maksimitilausmäärä.

Kuvissa näkyy vain pieni osa lattiaa. Näytön väriasetuksien vaihtelusta johtuen kuva myöskään ei täysin vastaa tuotteen väriä luonnossa. Puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Paras tapa todentaa valmiin lattian väri olisi nähdä se isona pintana.

Vaikka pieni värimalli ei voi koskaan antaa täyttä kuvaa valmiin lattian lopullisesta sävystä, on siitä paljon apua valitessasi juuri Sinun kotiisi sopivaa sävyä. Suosittelemme, että tarkastelet mallipaloja juuri siinä ympäristössä ja valaistuksessa, johon lattiaa ollaan asentamassa. Eri sävyjen hahmottaminen käy helpoiten päinsä, jos sinulla on jotain mihin verrata.

Kannustamme aina tilaamaan vähintään kaksi mieluisinta väriä ja vertaamaalla niitä sitten toisiinsa. Näin näet helpoiten, taittaako valitsemasi sävy enemmän esim. punaiseen kuin toinen. Vaha ja lakka antavat puulle erilaisen kiillon. Mallipala antaa sinulle hyvän kuvan siitä, miltä pintakäsittely näyttää ja tuntuu. Koska mallit on leikattu tuotannon parkettilaudoista, näet myös parkettimme laadukkaan rakenteen, ja jo kahden mallipalan avulla voit kokeilla ponttimme toimivuutta.

NÄIN TUTUSTUT JA TILAAT LATTIAMME KOTISOHVALTASI – Parketinvalinnan ABC – lyhyt oppimäärä

A. Tutustu nettisivuillamme www.timberwise.fi laajaan tuotevalikoimaamme ja kiinnitä huomiota varsinkin seuraaviin asioihin

  1. eri puulajit ja niiden ominaisuudet – materiaalin kulutuskestävyys sekä lajitelmat eli oksaisuudet, mieti mikä sopii parhaiten omaan käyttöön ja mieltymyksiin
  2. pintakäsittelyt – harjattu vai hiottu pinnan työstö ja öljyvahattu vai lakattu pintakäsittely, kaikissa käsittelyissä omat puolensa
  3. sävyvalikoima – Tuotteet sivulla löydät valikoimastamme yli 70 eri sävyä

B. Tilaa itsellesi sävymalli mallipalakaupastamme suoraan kotiisi, jotta voit tutustua eri sävyihin oikeassa valaistuksessa, sillä kuvat ovat aina vain viitteellisiä.

C. Tuote- ja sävyvalinnan tehtyäsi katso sivuiltamme lähimmän jälleenmyyjäsi yhteystiedot tai verkkokauppa ja tilaa tuote toimitettavaksi suoraan asennuskohteeseen.

Kotimaassa pakkaamme näytteet kirjeeseen, joka mahtuu sisään postiluukusta. Näin saat mallipalat suoraan kotiisi. Kirjeeseen mahtuu neljä mallipalaa, joka on maksimitilausmäärä.

Klikkaa ylhäällä olevaa Tilaa mallipala-näppäintä ja pääset ostoksille mallipalakauppaan. Huomioithan, että sovelluksesta tilattavat mallit ovat vain värimalleja eikä niistä voi nähdä lajitelmaa tai ladontamallia.

Oletko sisustusalan ammattilainen? Rekisteröitymällä mallipalakauppaan voimme palvella sinua entistäkin paremmin. Löydät sen, kun olet siirtynyt tilausvaiheessa kassalle.

Kierrätysohje tilatuille mallipaloilleVoit kierrättää tilaamasi värimallit sinulle parhaan vaihtoehdon mukaisesti:

  1. Vie mallipalat lähimmälle Timberwisen jälleenmyyjälle, löydät listan jälleenmyyjistämme täältä tai Timberwisen Helsingin showroomille Erottajankatu 5.
  2. Voit kierrättää sisäilmalle turvalliset värimallit polttamalla ne takassa tai saunan pesässä.
  3. Voit viedä värimallit muun rakennusjätteen mukana jäteasemalle.
  4. Voit laittaa värimalleja pienen määrän energiajätteeseen tai sekajätteeseen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä info@timberwise.fi.