Tilaa sävymalli

Helpota parketin valintaa ja tilaa sävymalleja suoraan kotiisi. Puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Vaikka sävymalli ei voi täysin heijastaa valmiin lattian lopullista sävyä, se toimii korvaamattomana apuna valitessasi juuri sinun kotiisi sopivaa parketin sävyä.

Sävymallit helpottavat parketin valintaa

Eri puulajit ja värisävyt tarjoavat monia vaihtoehtoja. Sävymallien tilaaminen antaa mahdollisuuden nähdä ja vertailla eri sävyjä kotona omassa ympäristössä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Saat sävymallit helposti ja nopeasti suoraan kotiisi toimitettuna.

Kun harkitset parketin sävyä, ota huomioon kotisi yleisilme ja tyyli. Onko kotisi moderni, perinteinen, skandinaavinen vai ehkä jotain aivan muuta? Myös huonekalut ja seinien värimaailma vaikuttavat valintaan. Oikean sävyn valitseminen luo harmonisen kokonaisuuden kotisi sisustukseen.

Vaikka tuotekuvamme antavat viitteitä parketin sävystä, todellinen puun väri ja sävy saattavat poiketa kuvista – johtuen näyttösi väriasetuksista ja puun luonnollisista vaihteluista. Puu on elävä materiaali, joka voi näyttää erilaiselta eri valaistuksissa ja ympäristöissä. Siksi on suositeltavaa tarkastella sävyjä suoraan omassa kodissa tai tilassa, jonne lattia asennetaan. Eri sävyjen vertaaminen helpottuu, kun niitä voi verrata johonkin tilassa jo olemassa olevaan. Vaikka pieni sävymalli ei voi koskaan antaa täyttä kuvaa valmiin lattian lopullisesta sävystä, on siitä paljon apua valitessasi juuri sinun kotiisi sopivaa sävyä.

Parhaan päätöksen tekemiseksi, suosittelemme tilaamaan vähintään kaksi mieluisinta sävyä ja vertailemaan niitä keskenään. Tämä auttaa hahmottamaan, miten eri sävyt sopivat yhteen sisustuksen ja huoneen valaistuksen kanssa. Lisäksi vaha ja lakka voivat antaa puulle erilaisen kiillon, joten mallipalojen avulla voit arvioida myös pintakäsittelyn vaikutusta. Mallipala antaa sinulle hyvän kuvan siitä, miltä pintakäsittely näyttää ja tuntuu. Leikkaamme sävymallit tuotantomme parkettilaudoista, joten näet myös parkettimme laadukkaan rakenteen, ja jo kahden mallipalan avulla voit kokeilla ponttimme toimivuutta.

Kotimaassa pakkaamme näytteet kirjeeseen, joka mahtuu sisään postiluukusta. Näin saat mallipalat suoraan kotiisi. Kirjeeseen mahtuu neljä mallipalaa, joka on maksimitilausmäärä.

Tilaa sävymalleja

Miten valitsen kotiini sopivan parketin?

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista. Se on myös investointi, joka tuntuu jalkojesi alla joka päivä – jopa vuosikymmenien ajan. Siksi sopivan parkettilattian valinta on tärkeä päätös, ja haluamme olla tukenasi koko valintaprosessin ajan. Olemme koonneet Parketinvalinnan ABC -vinkkisivuston, joka opastaa ja auttaa sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan parkettilattian. Käymme läpi eri puulajit, pintakäsittelyt ja sävyt, jotta voit tehdä päätöksen oman kodin lattiasta helpommin ja varmemmin.

Lue Parketinvalinnan ABC

Tutustu valikoimaamme

Valmistamme lankkuparketteja ihmisille, jotka arvostavat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista, suomalaista laatutyötä. Leveä, lankkumainen ulkonäkö, kevyet viisteet kaikilla sivuilla, monipuoliset väri- ja pintakäsittelyt sekä kauniit designkuviot erottavat Timberwisen muista parketeista.

Tutustu tuotteisiin

Näin kierrätät sävymallit

Voit kierrättää tilaamasi värimallit sinulle parhaan vaihtoehdon mukaisesti:

  1. Vie mallipalat lähimmälle Timberwisen jälleenmyyjälle, löydät listan jälleenmyyjistämme täältä tai Timberwisen Helsingin showroomille Erottajankatu 5.
  2. Voit kierrättää sisäilmalle turvalliset värimallit polttamalla ne takassa tai saunan pesässä.
  3. Voit viedä värimallit muun rakennusjätteen mukana jäteasemalle.
  4. Voit laittaa värimalleja pienen määrän energiajätteeseen tai sekajätteeseen.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä