Svea rahoitus

Valitse Svea rahoitus ja voit maksaa elämäsi lattian helposti ja turvallisesti erämaksulla, juuri sinulle sopivissa erissä. Hae rahoituspäätös ennakkoon tai Timberwisen showroomilla käytyäsi.

Erämaksu käytössä vain Timberwise Showroomilla.

Hae rahoitusta

Erämaksu tuo lisää aikaa ostosten maksamiseen

Erissä maksaminen on kätevä tapa tasapainottaa kustannuksia isompien kodin investointien osalta. Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa Timberwise-hankintasi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Voit siis itse valita kuinka moneen kuukausierään haluat maksun jakaa.

Luottopäätöksen voit hakea helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut showroomillemme. Voit myös halutessasi käydä ensin showroomillamme ja keskustella lattiahankinnastasi asiantuntijamme kanssa, ja hakea luottoa käynnin jälkeen. Saat luottopäätöksen heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on käyttövalmis. Luottopäätös on voimassa 60 päivää, joten voit vielä miettiä ostopäätöstäsi rauhassa.

Hae nyt

Miten erämaksu toimii?

Svea erämaksupalvelu mahdollistaa ostostesi jakamisen eriin ilman erillistä luottokorttia. Hoidat luotonhaun täysin itsenäisesti, missä ja milloin vain, ja saat luottopäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Erämaksu on käytettävissä ostoksiin heti, kun sopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Haettavissa olevan luoton määrä 200 – 20 000 €. Ostaessasi Timberwise-parketin tai oheismateriaaleja Svea erämaksulla Showroomillamme, et maksa tilauksestasi mitään, tai maksat vain osan. Saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä