Parketin asennus ja hoito

Olemme koonneet tälle sivulle pikalinkit sekä parkettiemme asennus- että hoito-ohjeisiin, joilla varmistat, että lattiasi asennetaan oikein ja takuun mukaisesti. Samalla ylläpidät parkettisi kauniina vuodesta toiseen. Muistathan lukea myös Ennen asennusta-osion asennusohjeistamme, sekä kiinnittää huomiota huoneilman suhteelliseen kosteuteen puulattian kanssa eläessäsi.

WiseLoc lukkoponttiparketin asennusohje

Jos olet valinnut kotiisi WiseLoc lukkoponttiparketin, tämä opas varmistaa, että asennus sujuu vaivattomasti ja lopputulos on kestävä ja kaunis.

Lue asennusohjeet

Liimaponttiparketin ja alustaan liimauksen asennusohjeet

Lue vinkkimme onnistuneeseen liimaponttiparketin asennukseen ja hoitoon.

Lue asennusohjeet

Öljyvahattujen pintojen hoito

Öljyvahattu parketti tuo tilaan lämpimän ja luonnollisen ilmeen. Lue hoito-oppaastamme miten pidät öljyvahatun lattiasi kauniina vuodesta toiseen.

Lue hoito-ohjeet

Lakattujen pintojen hoito

Lakatun parketin pinta on kuin silkkiä. Lakatun parkettilattian ylläpito ja huolto on helppoa ja yksinkertaista noudattamalla hoito-ohjeitamme.

Lue hoito-ohjeet

Etkö vielä tiedä millainen parketti sopisi parhaiten juuri sinun kotiisi?

Lattia on investointi, joka tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Siksi sopivan parkettilattian valinta on tärkeä päätös, ja haluamme olla tukenasi koko valintaprosessin ajan. Parketinvalinnan ABC -oppaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan parkettilattian. Käymme läpi eri puulajit, pintakäsittelyt ja sävyt, jotta voit tehdä päätöksen oman kodin lattiasta helpommin ja varmemmin.

Lue Parketinvalinnan ABC