T-listat

Timberwisen sävytettävät massiivitammiset ja -saarniset t-listat saatavilla kaikilla Timberwisen parkettisävyillä. Tasolistoilla saat eri tilojen välille tulevat saumakohdat huomaamattomimmiksi, kun ne ovat saman sävyisiä kuin itse lattiakin. Tasolistaa voi käyttää myös silloin, kun lattiamateriaali vaihtuu parketista toiseen materiaaliin.

T-listoja on saatavana joko suoralla profiililla tai pyöristetyllä profiililla ja eritasolistoja kahdella eri korkeudella 5 mm ja 8 mm. Tasolistat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika määrästä riippuen noin 2-6 vkoa tilauksesta. Tasolistat käsitellään aina mahdollisimman lähelle parketin sävyä, mutta luonnollinen värivaihtelu sallitaan. Mallit ja kuvat ovat aina viitteellisiä.

T-listan asennus

Aukko, johon T-lista kiinnitetään, on oltava vähintään 20 mm leveä. Lista asennetaan aina keskeisesti aukkoon ja liimataan ”pontin alapinnasta” aluslattiaan (esimerkiksi Power Tac, Sikaflex tai vastaava elastinen liima). Aseta listan päälle 10-12 kg paino. Noudata liimavalmistajan antamaa kuivumisaikaa ja pidä painot listan päällä koko kuivumisajan. Listan päällä tai sen läheisyydessä ei saa kävellä ennen kuin liimaus on ohjeen mukaan kuivunut ja valmis. Alustan pitää olla erittäin puhdas ja betonilattia on käsiteltävä primerilla ennen T-listan kiinnittämistä.

Timberwise-lista-group-picture1_T-list-straight

T-listaprofiilit – Massiivitammi tai -saarni

Profiili 93 suora – 20 x 42 mm

  • suositushinta 44,00 €/m (sis. alv 24 %)
  • saatavat pituudet 960 mm ja 2900 mm
Timberwise-lista-group-picture1_T-list-round

Profiili 93F pyöristetty – 20 x 42 mm

  • suositushinta 44,00 €/m (sis. alv 24 %)
  • saatavat pituudet 960 mm ja 2900 mm