Snöhetta

Luonnonmukainen ja vaalea, kuin juuri höylätty tammilankku. Kestää hyvin aikaa ja erilaisia tyylisuuntia. Yksi suosituimmista sävyistämme.

Timberwise-parketti-puulattia-wooden-floor-parquet-Tammi-Oak-snöhetta

Luonnonmukainen ja vaalea, kuin juuri höylätty tammilankku. Kestää hyvin aikaa ja erilaisia tyylisuuntia. Yksi suosituimmista sävyistämme, joka sijoittuu Tammi Nordic ja Tammi Sky White sävyn väliin.

Pakettikoot (m2/pkt):

  • 150 x 2180 mm = 1,96 m2/pkt
  • 185 x 2180 mm = 2,42 m2/pkt
  • 230 x 2180 mm = 3,01 m2/pkt
  • 270 x 2500 mm = 2,70 m2/pkt

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus.

”Kaunis aito puulattia, jossa on sopivasti oksanjälkiä”

Valitsin jo hyvin varhaisessa vaiheessa rakennusprojektiini, joka on paritalon puolikas Tuusulan 2020 asuntomessuille, Tammi Classic 185 mm Snöhetta harjatun ja öljyvahatun lattian. Se oli mielestäni niin kaunis aito puulattia, jossa on sopivasti oksanjälkiä.

Valintaani vaikutti parketin laatu, kotimaisuus, ekologisuus ja helppohoitoisuus. Myös parketin ylijäämäpaloista valmistettu Twise-penkki sopi täydellisesti sisustukseeni. Olen tyytyväinen valintaani ja suosittelen lämpimästi Timberwise-lattioita muille rakentajille.

Aila Tynell, Tuusula