Grey

Harmaaseen vivahtava kuultosävy, joka päästää tammen luontaista sävyä näkyviin. Sopii lähes kaiken tyylisiin ja värisiin sisustuksiin.

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Grey

Muutimme nykyiseen omakotitaloomme vuonna 2017, jolloin teetettiin samalla lattiaremontti. Meidän tahtotilana oli Timberwise, sillä tiesimme lattiavalmistajan olevan valveutunut materiaali- ja kemikaaliasioissa. Lisäksi lattiamalliston valikoima sävyineen oli meidän makuumme.

Kun näimme mallin leveästä kalanruotomallistosta leveine reunalistoineen, tiesimme mitä haluamme. Valitsimme makuuhuoneisiin lankkuparketti Tammi Grey 230 mm öljyvahattuna ja isoon kirjastohuoneeseemme, joka on meidän eniten vietetty tila saman lattian kalanruotokuviona 185 mm ja reunoille leveät 230 mm paspartuurin.

Lattiat ovat edelleen kuin upouudet, niitä ei ole pesty pesuaineilla kertaakaan, vaan viikkosiivouksissa säännöllisesti paksuilla lattiamikrokuituliinoilla kuumalla vedellä. Kodissamme elää aikuisen pariskunnan lisäksi pieni koira ja teinilapsi, ja heidän liikkeistään ei ole jäänyt mitään silmään pistävää lattioihin.

Kirjastohuoneen lattiassa on lattialämmitys ja sen vaikutus ei ole näkynyt lattiassa mitenkään, eli lattia ei ole aaltoillut tai elänyt. Olen suositellut Timberwisea kaikille, jotka ovat remontoimassa asuntoaan, sillä tämä on jykevä lattia, ei mikään ohut lituska.

Niki Malmros, Helsinki

Lattiamme on hankittu ja asennettu joulukuussa 2016. Asumme omakotitalossa, asukkaita on kuusi, ei lemmikkieläimiä. Lattia oli rakentajan suositus: helppo asentaa ja laadukas lattia.

Palvelu oli todella hyvää. Tarvitsimme nopealla aikataululla myös lisää porrasaskelia samasta materiaalista, jotka saimme nopeasti. Kuten kaikissa parketeissa, harmaus on hieman tummunut, mutta lattia on kaunis edelleen. Halusimme leveää parkettia ja suhteellisen vaaleaa. Timberwisella on hienot ja laajat valikoimat.
Suosittelemme muillekin – laadukas lattia, joka kestää elämää; meillä neljän lapsen kanssa.

Maria Söderlund-Kroath, Espoo