Cream

Kermaisen vaalea, klassinen ja rauhallinen sävy. Cream sopii lämmin- ja pehmeäsävyisiin sisutuksiin. Pinnan harjaus tuo hienovaraisesti esiin puun syykuvion.

Timberwise-tammi-oak-CREAM-harjattu-brush-oljyvahattu-waxoil-vaaka

”Laadukas lattia ikääntyy kuin viini, eikä rupsahda”

Lattiamme on Tammi Classic 185 mm Cream (harjattu ja öljyvahattu), ja se on asennettu 2016. Kotimme on kerrostaloasunto 1913 rakennetussa talossa, ja meitä on kaksi asukasta, ei lemmikkejä.

Timberwise on kotimainen ja ekologinen tuote, mikä sopii arvoihimme. Kotimme on arvoasunto Helsingin keskustassa, joten myös lattian tuli olla asunnon arvokkaaseen tunnelmaan sopiva, mutta silti mukava ja maanläheinen sekä boheemiin sisustukseemme sopiva. Lattiamme on kaikkea sitä. Lähes viiden vuoden jälkeen olen edelleen 100 % tyytyväinen valintaamme. Timberwisen lattia on laadukas ja kestää kauniisti ajan hampaan – jopa eteisessä ja keittiössä. Laadukas lattia ikääntyy kuin viini, eikä rupsahda. Voisi jopa väittää, että vanhassa talossa Timberwisen lattia vain paranee ajan kanssa ja tulee täydelliseksi osaksi kokonaisuutta.

Asiakkailleni olen suunnitellut kymmeniä ja kymmeniä Timberwisen lattioita. Jostain kertoo sekin, että vuosien saatossa en ole saanut mitään muuta kuin positiivista palautetta lattioista.

Tea-Mariia Pyykönen, sisustussuunnittelija, Sisustuslinne