Designparketti – Hexagon

Timberwise tuo kotimaiset ja päästöttömät designparketit kotiisi useissa eri kuvioissa. Hexagon-designparkettikuvio ladotaan Harri Koskisen suunnittelemalla Kolmio-palalla. Kuvio muodostuu kahdesta Kolmio-palasta.

Huom! Asennetaan aina alustaan liimattuna. Takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

Timberwise-lankkuparketti-wooden floor-parketti-parquet-Design-Parquet-Hexagon

”Lähes joka kerta kun meillä on vieraita lattiat saavat ansaittuja kehuja”

Kun päätimme haluavamme aidon parkettilattian uusiin tiloihimme, sekä myymälään että showroomiimme, oli Timberwise itsestään selvä ja luonnollisin valinta. Meillä on yrityksinä hyvin samankaltaiset arvot, ja tietysti kotimainen valmistus tuki entisestään valintaamme.

Panostamme itse laadukkaaseen muotoiluun, ja on ollut ilahduttavaa huomata myös Timberwisen tekevän niin. Meille tärkeimmät perusteet valita Timberwise olivat kestävyys, kauneus, kotimaisuus ja hyvä muotoilu.

Meille valikoitui designparkettivalikoimasta Tammi Hexagon Nordic yläkertaan ja Tammi Koripunos Nordic alakertaan. Olemme olleet lattioihin todella tyytyväisiä, ja lähes joka kerta kun meillä on vieraita lattiat saavat ansaittuja kehuja.

Annaleena Hakola, Hakola Shop & Studio, Helsinki