Designparketti – Hexagon

Timberwise tuo kotimaiset ja päästöttömät designparketit kotiisi useissa eri kuvioissa. Hexagon-designparkettikuvio ladotaan Harri Koskisen suunnittelemalla Kolmio-palalla. Kuvio muodostuu kahdesta Kolmio-palasta.

Huom! Asennetaan aina alustaan liimattuna. Takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

Timberwise-lankkuparketti-wooden floor-parketti-parquet-Design-Parquet-Hexagon

”Lähes joka kerta kun meillä on vieraita lattiat saavat ansaittuja kehuja”

Kun päätimme haluavamme aidon parkettilattian uusiin tiloihimme, sekä myymälään että showroomiimme, oli Timberwise itsestään selvä ja luonnollisin valinta. Meillä on yrityksinä hyvin samankaltaiset arvot, ja tietysti kotimainen valmistus tuki entisestään valintaamme.

Panostamme itse laadukkaaseen muotoiluun, ja on ollut ilahduttavaa huomata myös Timberwisen tekevän niin. Meille tärkeimmät perusteet valita Timberwise olivat kestävyys, kauneus, kotimaisuus ja hyvä muotoilu.

Meille valikoitui designparkettivalikoimasta Tammi Hexagon Nordic yläkertaan ja Tammi Koripunos Nordic alakertaan. Olemme olleet lattioihin todella tyytyväisiä, ja lähes joka kerta kun meillä on vieraita lattiat saavat ansaittuja kehuja.

Annaleena Hakola, Hakola Shop & Studio, Helsinki

Hexagon-kuvio koostuu kahdesta Kolmio-palasta. Huom. asennetaan aina alustaan liimaten. Tilausta tehdessä muista ilmoittaa kuvio. 

Pakettikoko: 3,35  m2/pkt

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus.

Tekniset tiedot ja takuu

Designparkettien tekniset tiedot ja mitat

Mitat
  • Pituus: kuviokohtainen kts. tuotekortin valintalaatikko
  • Leveys: kuviokohtainen kts. tuotekortin valintalaatikko
  • Paksuus 14 mm
  • Tuotteiden tekniset mitat täyttävät eurostandardin EN 13489:2017 vaatimukset.
Asennus
  • Asennetaan aina alustaan liimattuna.
  • Designparketit on yhdistettävissä lankkuparketteihin.
  • Ladontamallit ja designparkettien asennusohjeet tilattavissa .
  • Takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja että noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

Paloluokitukset
Vakioparketin luokitus on D(fl) S1

Saatavilla erikoistilauksesta paloluokkakäsittely, paloluokkaan C(fl) S1 tai paloluokkaan B(fl) S1.

Paloluokitukset on tehty virallisen eurostandardin mukaisilla testimenetelmillä.

Sertifikaatit
Rakennusmateriaalin päästöluokka M1
Käytämme vain PEFC sertifioitua puuraaka-ainetta

Timberwise antaa parketin rakenteelle kymmenen vuoden takuun ostopäivästä lukien.

Takuu koskee ykköslaatuisia parketteja kattaen raaka-aine- ja valmistusvirheet. Takuun piirissä ovat yksityiskäyttöön asennetut, normaaleissa asuinhuoneolosuhteissa olevat parketit, kun pakkauksessa mukana olevia Timberwisen asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Designparkettien takuun edellytyksenä on, että designparketin asennuksessa käytetään toimittajan hyväksymää asentajaa ja että noudatetaan toimittajan asennusohjeita.

Takuu ei kata asennusvaiheessa selvästi virheellisiä parkettilautoja, jotka on asennettu lattiaan. Ne on otettava sivuun ja ne vaihdetaan veloituksetta virheettömiin.

Käytössä syntyvät naarmut ja painumat sekä normaalit kulumat eivät kuulu takuun piiriin, huomioon ottaen sen, että pintakäsittely ei tee parketin pinnasta tai puumateriaalista kovempaa kuin se luonnostaan on. Myös tavallisista asuinhuoneolosuhteista (18 – 24 C, RH 35 – 60 %) poikkeamisen aiheuttamat mahdolliset lautojen turpoamat ja kutistumiset ovat takuun ulkopuolella. Koska puu on luonnonmateriaali, niin siitä johtuvat luontaiset värisävyerot eivät kuulu takuun piiriin. Mahdolliset värivialliset parkettilaudat on otettava sivuun jo asennusvaiheessa.

Takuu korvaa enimmillään lattiamateriaalin arvon. Mahdollisia välillisiä kustannuksia takuu ei kata.  Lattian korjauskustannuksia voidaan korvata vain, jos niistä on etukäteen sovittu valmistajan kanssa.  Timberwise pidättää itsellään oikeuden korjata, korjauttaa ulkopuolisella tai vaihtaa virheellinen lattia. Mahdollisissa takuutapauksissa viallinen parketti palautetaan valmistajalle tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Tulostettavan Tuotetakuu -tiedoston saat ladattua tästä (.pdf)

Timberwise Oy
PL 99, Juvantie 222
32201 Loimaa

info@timberwise.fi
+358 2 763 6420