Sky White

Vaalea ja sävyltään kuulas. Muistuttaa höylättyä tammea, jossa ripaus valkoista. Yleisilmeeltään pelkistetty ja sopii hyvin selkeälinjaiseen, pohjoismaiseen tyyliin.

Huom! Mattalakattu ainoastaan harjattuna.

Timberwise-parketti-puulattia-wooden-floor-parquet-Tammi-Oak-sky-white

Tammi Sky White on yksi suosituimmista sävyistämme. Se on hieman valkaistu, ja esim. Nordic ja Snöhetta sävyä hieman vaaleampi ja viileämpi sävyltään. Sopii erinomaisesti useaan eri tyylisuuntaan ja sisustukseen.

Pakettikoot (m2/pkt):

  • 150 x 2180 mm = 1,96 m2/pkt
  • 185 x 2180 mm = 2,42 m2/pkt
  • 230 x 2180 mm = 3,01 m2/pkt
  • 270 x 2500 mm = 2,70 m2/pkt

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus.

”Pidän siitä miten kauniisti elämisen jäljet sulautuvat parkettiin”

Meillä on Herringbone Tammi Classic 150 mm Sky White harjattu öljyvaha alakerrassa ja yläkerrassa lankkuparketti Tammi Classic 185 mm Sky White harjattu öljyvahattu. Portaissa on porrasnokat ja sama parketti. Laitettu 05/2020. Omakotitalo, kaksi pientä lasta ja kaksi aikuista, ei lemmikkieläimiä.

Meille oli jo pitkään selvää että päädymme hankkimaan Timberwisen lattian. Perheyritys, hyvä henkilökohtainen asiakaspalvelu, suositukset ja lukuisat vaihtoehdot tukivat päätöstämme. Timberwisella on lähialueen liikkeissä isoja mallipaloja, joiden avulla saa realistisen kuvan lattian väristä ja tyylistä. Lisäksi se, että pystyy yhdistämään eri tyylejä samalla sävyllä oli tärkeää. Meillä on myös rappuset samasta materiaalista, tilasimme myös porrasnokat Timberwisen kautta.

Lattia on yksi kodin näyttävimmistä asioista, jonka tulee kestää aikaa. Siihen kannattaa panostaa. Haluan kehua etenkin liimattua parkettia mikä meillä on alakerrassa: se on jämäkkä ja lämmin jalalle. Ponteilla kiinnitettävä parketti on hyvin laadukasta, pontit eivät hajonneet eikä näin ollen hukkaa tullut lainkaan.

Valikoima on iso ja ennen kaikkea Timberwise on kotimainen perheyritys. Pidän myös siitä miten kauniisti elämisen jäljet sulautuvat parkettiin.

Viivi Komulainen, Tuusula

”Turvallisuus, kestävyys, kotimaisuus ja tietenkin upea ulkonäkö”

Lattiamme on Tammi Classic Sky white 185 mm, ja se on asennettu 2017. Kotimme on omakotitalo, ja perheessämme on kaksi aikuista, kaksi lasta (5 ja 8 v.), ei lemmikkejä.

Timberwise oli brändinä jo ennestään tuttu. Olin aiemmin tutustunut tuotteen ominaisuuksiin, eikä meillä käytännössä ollut muita vaihtoehtoja edes harkintalistalla. Tärkeimmät argumentit olivat turvallisuus, kestävyys, kotimaisuus ja tietenkin upea ulkonäkö. Harjattu ja öljyvahattu pinta tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Lattia on lunastanut sille asetetut odotukset, jotka olivat melko korkealla. Mitään valittamista lattian laadun suhteen ei ole. Parketti on kestänyt hyvin elämää.

Pasi Rajahalme, Espoo