Sävyttämätön, Tammi

Timberwise Tammi Oak Classic Harjattu Brush Oljyvahattu Waxoil

”Aito puu näkyy ja tuntuu”

Kävimme Erottajan showroomilla tutustumassa Timberwisen tuotteisiin ja saimme hyvän esittelyn tuotteesta ja tuotevalikoimasta. Värivaihtoehtoja ja erilaisia käsittelyjä oli valtava määrä, ja työmaalle saimme vielä näytepalat paikan päällä vertailua varten.

Halusimme rauhallisen ja ajattoman näköisen parketin liimattuna. Päädyimmekin lopulta sävyttämättömään tammeen emmekä voisi olla tyytyväisempiä! Hirsitalossa seinät on käsitelty kuultovalkoisella, mutta lattia tuo erityistä lämpöä. Luonnonvärinen tammi on ollut helppo yhdistää muihin tammiyksityiskohtiin, kuten tuolien jalkoihin ja tammioveen. Myös portaat ovat samaa sävyä parketin kanssa. Väri on myös armollinen pölyn suhteen verrattuna alakerran valkoiseen lattialaattaan.

Harjattu ja öljyvahattu pinta on pehmeä ja sopivan karhea, jotta lattia ei ole liukas. Aito puu näkyy ja tuntuu. Puunsyyt ovat kauniita, jokainen lankku on omanlaisensa ja oksakohtia ei ole juuri lainkaan. Palvelu Timberwisella on ollut hyvää ja asiantuntevaa ja otimmekin heidän kauttaan myös asennuksen lattialle.

Hanne, Villa Fortuna / Tuusulan asuntomessut 2020