Antarctis, Saarni

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Saarni Ash Antarctis

”Lattia on upea ja sitä kehutaan joka kerta”

Meillä on saarniparkettia 100 m2 verran, loput 50 m2 kivilaattaa omakotitalossamme. Perheemme vahvuus on kaksi aikuista ja yksi kolmevuotias poika.
Lattia asennettiin alkusyksyllä 2016, ja sen alla on solumuovi. En juurikaan tutkinut Timberwisen nettisivuja ostoprosessin aikana, vaan kyseessä oli suora asiointi ja messuilla näin vaihtoehtoja livenä. Valinta meni siten, että vaimoni bongasi valkoisen saarnin ensimmäisten vaihtoehtojen joukossa messuilla ja ihastui siihen. Totesimme että on arvokas ja katsellaan vielä muita vaihtoehtoja.

Siitä meni kuitenkin lähes vuosi siten, että tutkimme jokaisen parketti-, laminaatti- ja korkkivaihtoehdon, mutta mikään ei päihittänyt alkuperäistä vaihtoehtoa.
Lattia on upea ja sitä kehutaan joka kerta. Se on luonnollisen näköinen, ei mikään ”feikki-laminaatti”. Lattia on lämpimän oloinen, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen. Tuttavaperheet tuntuvat ajattelevan, että Timberwise on laadukas, kotimainen, mutta hieman arvokas. Mitään huonoa Timberwisesta en koskaan ole kuullut missään yhteydessä.

Jesse Hämäläinen, Masku