Nordic, Tammi

”Tähän kannatti kyllä satsata”

Me valitsimme vuonna 2017 omakotitaloon lattiamateriaaliksi Timberwise Tammi Classic Nordicin (15x185x2180 harjattu öljyvahattu parketti). Olemme asuneet kodissamme nyt 3,5 vuotta ja olemme olleet valintaamme todella tyytyväisiä. Sävy osoittautui nappivalinnaksi, ja harjattu pinta on aivan ihana jalalle.

Meidän perheessämme on kaksi aikuista ja kaksi lasta, ei lemmikkieläimiä. Joitain elämän jälkiä lattiassa näkyy; muutamia naarmuja siellä täällä, tai tavaran tippumisesta aiheutuneita koloja lähinnä lastenhuoneessa, mutta ne sulautuvat elävään pintaan hyvin, eivätkä oikeastaan osu silmään ollenkaan. Puhtaanapito on ollut todella helppoa ja värivalintamme on armollinen lialle: siitä eivät tahratkaan hyppää silmille.

Päädyimme valitsemaan tämän, koska ihastuimme lattian kauniiseen sävyyn, ja siihen miltä sen pinta tuntuu. Kun näin lattian asennettuna paikoillaan muistan ajatelleeni, että tähän kannatti kyllä satsata – edelleen valitsisimme saman. Lattia on saanut myös paljon kehuja vierailtamme, etenkin siitä miten mukavalta se tuntuu jalan alla. Lämpimästi suosittelen tätä muillekin!

Sini Liikala, Seinäjoki