Tuusulan asuntomessukohde nro 41 Honka Huomen

KOHDE 41, HONKA HUOMEN / HONKARAKENNE, ISOKARHUNKIERTO 11, HONKARAKENTEEN OMA KOHDE


– Lattia Lankkuparketti Lehtikuusi Natural 230 mm, Cotton, harjattu öljyvahattu
– Instagram: @honka_huomen @honkarakenne
– Sisustussuunnittelu: Maru Hautala, Suunnitteluhuone NIONIO

– Asiakkaan kommentti: Honkarakenteen konseptitalo Honka Huomen on älykäs hyvän elämän hirsitalo, johon valitsimme hyvän sisäilman takaamiseksi ainoastaan M1-luokan materiaaleja ja luonnon materiaaleja. Oli upeaa saada taloon laadukas ja kaunis Timberwisen kotimainen lehtikuusiparketti. Valinta oli helppo tehdä, sillä Timberwisen tuotteilla on myös Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus”, kertoo markkinointijohtaja Sanna Huovinen Honkarakenne Oyj:ltä.

– Timberwisen kommentti: Honkarakenteen Honka Huomen kohde on uudenlainen konseptikohde, joka on suunniteltu edistämään terveellistä asumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kohteeseen valituissa materiaaleissa kiinnitettiin erityistä huomiota materiaalien luonnonmukaisuuteen ja päästöarvoihin. Tästä johtuen Timberwiselle oli tärkeää olla mukana kohteessa, ja tuoda samalla esiin tuotteidensa päästöttömyyttä sekä niille myönnettyä Allergiatunnusta. Arvostimme myös sitä, että suunnittelija valitsi kohteeseen tammen sijasta lehtikuusiparketin, joka on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.

COTTON on valkea ja pellavainen lattia, jossa harjaus on suuressa roolissa. Sävy tuo mieleen perinteiset, patinoituneet puulattiat ja sopii moneen sisustustyyliin.

Tutustu Cottoniin tästä.

 

Kuvat: Ulla-Maija Lähteenmäki