T-listat ja eritasolistat

Timberwise Parketti Puulattia Wooden Floor Parquet Tammi Oak Coal

Timberwisen valikoimassa on myös parkettilattioiden kanssa saman sävyiseksi sävytettävät massiivitammiset ja -saarniset T-listat ja eritasolistat. Voit tilata listoja sävytettynä mihin tahansa tuotesävyymme ja varmistaa lattiasi yhtenäisen ilmeen.

Tasolistoilla saat eri tilojen välille tulevat saumakohdat huomaamattomimmiksi, kun ne ovat saman sävyisiä kuin itse lattiakin. Tasolistaa voi käyttää myös silloin, kun lattiamateriaali vaihtuu parketista toiseen materiaaliin.

Tasolistat käsitellään aina mahdollisimman lähelle parketin sävyä, mutta luonnollinen värivaihtelu sallitaan. Mallit ja kuvat ovat aina viitteellisiä.

T-listoja on saatavana joko suoralla profiililla tai pyöristetyllä profiililla ja eritasolistoja kahdella eri korkeudella 5 mm ja 8 mm. Tasolistat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on riippuen määrästä noin 3-6 vkoa tilauksesta.

T-listan asennus

Aukko, johon T-lista kiinnitetään, on oltava vähintään 20 mm leveä. Lista asennetaan aina keskeisesti aukkoon ja liimataan ”pontin alapinnasta” aluslattiaan (esimerkiksi Power Tac, Sikaflex tai vastaava elastinen liima). Aseta listan päälle 10-12 kg paino. Noudata liimavalmistajan antamaa kuivumisaikaa ja pidä painot listan päällä koko kuivumisajan. Listan päällä tai sen läheisyydessä ei saa kävellä ennen kuin liimaus on ohjeen mukaan kuivunut ja valmis. Alustan pitää olla erittäin puhdas ja betonilattia on käsiteltävä primerilla ennen T-listan kiinnittämistä.