Remppa vai muutto Suomi – Jakso 2: Tyhjän kodin syndrooma

Kansainvälinen ohjelmaformaatti Remppa vai muutto (Love It or List It) on rantaunut Suomeen.

Ohjelmassa perheet pääsevät toteuttamaan kotiunelmiaan kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsayn ja sisustusarkkitehti Marko Paanasen johdolla. Perheiden kodit remontoidaan lattiasta kattoon vastaamaan muuttuneita tarpeita ja samalla heille esitellään kolme täysin uutta asuntoa mahdolliseksi kodiksi. Anne ja Marko kilpailevat keskenään kumpi pystyy tarjoamaan perheille paremman ratkaisun sovitun budjetin puitteissa.

Remppa vai muutto Suomi-ohjelman toisen jakson muutoskohteeseen valittiin tämä Timberwise-tuote:

Tammi Vintage 230 mm Snöhetta, harjattu ja öljyvahattu

Ajatuksia Markolta:

”Tanjalle ja Antille valitsin vähän rouheamman ja oksaisemman ja solmuisemman rustiikkisen lattian. Tähän oli monta syytä; talo oli mukavasti metsän keskellä ja vähän maalaisempi ilme oli kohdallaan. Puhumattakaan Tanjan toiveesta Modern Farm House tyylistä ja käytännöllisyydestä Alppi koiran kanssa. Hunajan väri sopi muuhun väriskaalaan ja
toivottuun lämpöön.

Timberwise on yhteistyökumppanina luotettava ja ihmisläheinen. Suoraa myyntiä asiakkaille heillä ei ole, mutta varmasti kattavasta jälleenmyyjäverkosta löytyy sopiva. Tuotevalikoima on laaja ja mielenkiintoinen. Mielestäni on helppoa löytää Timberwiselta lattia käytännöllisesti katsoen jokaiseen projektiin, johon puulattia on mahdollinen ratkaisu.

Omia suosikkejani ovat luonnollisen väriset hieman rough’immat ja kouriin tuntuvammat lattiat, mutta ammatissani käytän tietysti hyväkseni aika laajasti heidän tarjontaansa.”

 

Remppa vai muutto Suomi torstaisin klo 20 Nelonen ja Ruutu. #remppavaimuutto #nelonen #ruutu