KUTSU: Avoimet ovet Timberwise Showroom Tampereella 7.6. klo 10-15

KUTSU 

Showroom Tampere aukeaa maanantaina 3.6. osoitteessa Aleksis Kiven Katu 11 ja haluamme heti juhlistaa auenneita ovia kanssanne lasillisella kuohuvaa perjantaina 7.6. klo 10-15. Tilaisuus on maksuton, eikä sinun tarvitse kuin ilmestyä paikalle.

Timberwisen “one stop shop” Showroom toimintaperiaatteeseen kuuluu asiantunteva palvelu aina parketin valinnasta projektin loppuun saakka. Tarjoamme parketinasennuksen sekä uivana että alustaan liimattuna, takaamme laadukkaat tuotteet, ja projektinhallintamme varmistaa, että kaikki sujuu aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Parasta on, että löydätte kaikki tarvitsemanne tuotteet ja palvelut samasta paikasta! Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja nauttimaan huolettomasta parkettiprojektista. Lue lisää Showroomista TÄÄLTÄ. 

Showroomeilla uutena rahoitusvaihtoehtona on käytössä Svea erämaksu. Tämä on kertaluotto, jolla voit maksaa Timberwise-hankintasi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Nyt elämäsi lattian hankinta on vieläkin helpompaa ja joustavaa! 

Tervetuloa tutustumaan uuteen ja upeaan Showroomiimme Tampereelle Aleksis Kiven Kadulle. Elämäsi lattia asiantuntijat neuvovat ja opastavat sinua mielellään kaikessa lattiaan liittyvässä projektin alusta loppuun saakka. 

Showroom Tampere

Aleksis Kiven Katu 11, Tampere

Ma-To klo 10-16, Pe 10-15

Puh 050 564 6231