Timberwisellä tapahtuu Tampereella

Timberwisen seuraava askel on otettu – avaamme kesäkuussa 2024 oman Showroomin Tampereen keskustaan! Meillä on siis ilo ilmoittaa, että 3.6.2024 avaamme uuden Showroomimme ovet osoitteessa Aleksis Kivenkatu 11, Tampere.

Haluamme palvella kuluttajia ja suunnittelijoita yhä paremmin myös Tampereella ja Pirkanmaan ympäristössä. Näin ollen oma Showroom Tampereen keskustassa on meille luonnollinen jatkumo Helsingin Showroomin jälkeen.

Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston Timberwiselle suunnittelemassa ja konseptoimassa showroomissa yrityksemme monipuolinen lattiavalikoima sekä Twise by Timberwise materiaalit ovat esillä kauniissa ja inspiroivassa tilassa. Näin sekä kuluttajilla että suunnittelijoilla on mahdollisuus tutustua lähemmin materiaaleihin ja vertailla sävyjä luonnonvaloa tulvivassa huoneistossa. Showroomissa on esillä yrityksemme koko mallisto – lankkuparketit, designparketit, seinät ja muut tuotteet.

Showroomilla lattiamallimme sekä oheistuotteemme ovat entistäkin helpommin asiakkaiden nähtävillä, ja tarvittaessa Showroom palvelee myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Tilamme on omiaan myös erilaisten tilaisuuden järjestämiseen. Yhteistyökumppaniemme kanssa tulemme järjestämään ensi syksystä alkaen erilaisia inspiraatioiltoja ja koulutuksia myös Tampereella.

Tampereen Showroom tulee olemaan ns. one-stop-shop, kuten Helsingin Showroomimme, josta asiakas saa täyden palvelun aina lattian valinnasta tilaukseen, lattianasennukseen, sekä huoltotuotteisiin. Tervetuloa siis tutustumaan uusiin tiloihimme 3.6.2024 alkaen.