Entistä enemmän Timberwiseä – uusi vuosi tuo tullessaan kohonneen tuotantokapasiteetin sekä kaivatun varastovalikoiman

Kiehtovana uutuutena lanseeraamme varastovalikoiman, jolloin suunnittelemasi muutostyöt onnistuvat vaivatta – jatkossa silmiä hivelevät laatuparkettimme ovat saatavilla nopeankin inspiraation tyydyttämiseksi.

Vuoden 2022 alusta lähtien entistä osaavampi ja isompi tiimi tuottaa laadukkaat kotimaiset parkettituotteet. Kahden tuotantoyksikkömme yhteistyö tiivistyy, kun Mikkelin tehtaan osaaminen lomittuu Loimaan tietotaitoon ja Parla-tuotemerkki jää historiaan. Tämä muutos mahdollistaa Timberwisen tuotevalikoiman laajentamisen erittäin toivotulla varastovalikoimalla!

Timberwise Oy:n Mikkelin tehdas keskittyy vuoden 2022 alusta valmistamaan vain 1-säleisiä tuotteita. Näin ollen 3- ja 2-säleisten tuotteiden tuotanto päättyy vuoden 2021 lopussa. Samanaikaisesti Mikkelissä valmistettujen tuotteiden tuoterakenne muuttuu välisälerakenteesta vanerirakenteeseen, jonka myötä myös Mikkelin tuotanto siirtyy Timberwise-tuotemerkin alle ja Parla-tuotemerkki jää eläkkeelle pitkän uran tehtyään.

Uusi ja uljas, aina ajankohtainen varastovalikoima tulee sisältämään 12 valmiiksi räätälöityä Timberwise-tuotetta – yksi tuote, yksi hinta. Viilattu parkettimallisto tulee mahdollistamaan jatkossa myös nopeat toimitukset suoraan varastosta. Uusi Timberwise varastovalikoima on pian täällä!

Lisätietoja Mikko Mannila, 050 3031553, mikko.mannila@timberwise.fi

Loimaalainen parkettivalmistaja Timberwise on perustamisvuodestaan 1999 lähtien keskittynyt korkeatasoisen parketin valmistuksen ja laadun kehittämiseen. Yritys valmistaa laadukasta lankkuparkettia tammesta, saarnesta ja lehtikuusesta. Timberwise-parketti on 100 % puuta, pohjasta pintaan. Kaikki Timberwisen käyttämä puu on peräisin PEFC- ja FSC-sertifioiduista metsistä. Timberwise haluaa vaalia kotimaista osaamista puunjalostuksen saralla. Siksi kaikki kauniit parketit valmistetaan Suomessa myös tulevaisuudessa. Juuri nyt panostamme tuotantokapasiteetin laajentamiseen, mikä takaa helpon saatavuuden sekä loistavan lopputuloksen.