Anu Varis nimitetty vastuullisuus- ja kehityspäälliköksi

TIEDOTE 31.8.2021

Timberwiselle nimitetty vastuullisuus- ja kehityspäällikkö

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat olleet Timberwiselle erittäin tärkeitä asioita aina yrityksen perustamisesta asti. Timberwise haluaa jatkaa toimintaansa eturintamassa maailman parhaiden joukossa toteuttamassa vastuullista liiketoimintaa.

Yrityksen kasvaessa ja laajentuessa on entistäkin tärkeämpää pitää vastuullisuusasiat sekä kestävä kehitys fokuksessa. Timberwise Oy tulee jatkossa keskittämään nämä tärkeät asiat yhden henkilön vastuulle. Timberwise Oy on nimittänyt Anu Variksen (B.Sc.) yrityksen vastuullisuus- ja kehityspäälliköksi 1.9.2021 alkaen. Perheyrityksen perheenjäsenenä Anulle tulevaisuuteen katsominen ja siitä vastuunottaminen on hyvin tärkeää.

Anu aloitti perheyrityksen palveluksessa vuonna 2019 mikkeliläisen Parlan siirryttyä Timberwisen omistukseen liiketoimintakaupan myötä. Anu toimi Timberwisen Mikkelin yksikössä Yksikönpäällikkönä vastuualueenaan Parlan tuotannon ja henkilökunnan sujuva yhdistäminen Timberwisen toimintoihin, sekä toimiminen yhdyshenkilönä eri sidosryhmille ja Parla tuotteiden asiakkaille.

Uuden tuotantopäällikön aloittaessa Mikkelin yksikössä syksyn 2021 aikana, Anu pystyy vastaanottamaan uudet haasteet yrityksen vastuullisuus- ja kehitysasioista vastaavana.

Anun yhteystiedot ovat: Anu Varis, anu.varis@timberwise.fi, 0505685959 

Ennen perheyritykseen siirtymistään, Anu teki pitkän uran vaativalla kansainvälisellä lääkintälaite-teollisuuden alalla. Anu toimi Vyaire Medical:ssa tarvikkeiden globaalina hankintapäällikkönä ja ennen sitä mm. GE Healthcare:n palveluksessa sekä tuotekehityksessä että markkinoinnissa projekti- ja tuotepäällikkönä. Kokemus äärimmäisen tarkasti säännellystä teollisuudenalasta antaa Anulle erinomaiset valmiudet ottaa hoitaakseen Timberwisen vastuullisuusasiat sekä tulevat kehitysprojektit. Hänen johdollaan Timberwise pystyy aiempaa paremmin ja nopeammin reagoimaan markkinoiden ja asiakkaidemme tarpeisiin.

Markku Mäkitalo
Toimitusjohtaja
Timberwise Oy

Lisätietoja: Varatoimitusjohtaja Mikko Mannila, mikko.mannila@timberwise.fi 0503031553