Tuusulan asuntomessukohde nro 7 Lumitiikeri

KOHDE 7, LUMITIIKERI / HEVI-KIVITALOT, PIKKUKARHUNKIERTO 22, PETRI JA SAIJA NYLUND

– Lattia Lankkuparkketti Tammi Select 270 mm, Nordic, harjattu öljyvahattu
– Lattia suunnittelijan kanssa räätälöity Designparketti Tammi Chevron, Nordic, harjattu öljyvahattu
– Instagram: @hevikivitalot @laura.seppanen
– Sisustussuunnittelu: Laura Seppänen, Suunnittelutoimisto Laura Seppänen

– Sisustussuunnittelijan kommentti: Lumitiikerin sisustusratkaisuissa, niin materiaalien kuin kalusteidenkin osalta, lähtökohtana oli suosia suomalaista osaamista. Timberwise kotimaisena perheyrityksenä sopi arvomaailmaltaan, laadultaan sekä tietysti visuaalisilta ominaisuuksiltaan talon sisustukselliseen kokonaisuuteen. Kohteeseen valittiin Timberwisen Tammi Select tuotteita Nordic-sävyssä koko yläkerran lattiapintoihin. Master bedroomiin toteutettiin yhteistyössä Timberwisen kanssa designparketti Chevron räätälöidyllä mitalla. Parkettilaudat näyttävät pintaan ajettujen urien ansiosta visuaalisesti sirommalta 75 x 670 mm. Yläkerran muita tiloja koristaa 270 mm leveä lankkuparketti.

– Timberwisen kommentti: Timberwiselle oli kunnia päästä mukaan lattiatoimittajaksi Lumitiikeri-kohteeseen, jossa suunnittelija pyrki käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita ja designia. Oli hienoa saada samaan kohteeseen esille sekä räätälöity näyttävä designparketti, että jykevään taloon istuva leveä Tammi 270 mm lankkuparketti.

NORDIC on sävyltään harmoninen ja vaaleahko. Pitkäikäinen investointi, joka kestää aikaa ja sopii erinomaisesti moniin sisustustyyleihin.

Tutustu Nordiciin tästä.

 

Kuvat: Mikael Pettersson