Tuusulan asuntomessukohde nro 27 Duplio B

KOHDE 27, DUPLIO B / LAMMI-KIVITALOT, PUUSTELLINRAITTI 13, B-PUOLI, KATI-ANNIKA & SAMI AALTO

– Lattia Lankkuparketti Tammi Vintage 230 mm, Nordic, harjattu öljyvahattu
– Instagram: @duplioaalto
– Sisustussuunnittelu: Kati-Annika Aalto

– Asiakkaan kommentti: Meille oli alusta asti päivänselvää, että haluamme kivitalokotiimme puulattian. Timberwise oli meille brändinä tuttu nimi, joka assosioitui laatuun ja kotimaisuuteen. Tutustuttuamme tarkemmin valikoimaan, löysimme heti suosikin joka ei vaihtunut kertaakaan monivuotisen projektin aikana. Me halusimme lattiapinnan näyttävän mahdollisimman aidolta ja tarpeeksi rouhealta, joten valitsimme oksaisen Vintage- lajitelman. Se näyttää ja tuntuu ihanalta!

– Timberwisen kommentti: Duplio B oli ensimmäisiä meihin yhteyttä ottaneita messurakentajia ja yhteistyö jatkui miellyttävästi läpi rakentamisen. Saimme Kati-Annikan ja Samin myös tutustumaan tehtaaseemme, jossa he tutustuivat siihen, miten heidän lattiansa valmistetaan alusta loppuun asti. Perhe Aallolle kotimaisuus, laatu, sisäilma-asiat ja puun luonnollinen ulkonäkö olivat tärkeitä kriteereitä lattian valinnassa.

NORDIC on sävyltään harmoninen ja vaaleahko. Pitkäikäinen investointi, joka kestää aikaa ja sopii erinomaisesti moniin sisustustyyleihin.

Tutustu Nordiciin tästä.

 

Kuvat: Krista Keltanen & Ulla-Maija Lähteenmäki