Tuusulan asuntomessukohde nro 27 Duplio A

KOHDE 27 , DUPLIO A / LAMMI- KIVITALOT, PUUSTELLINRAITTI 13, A-PUOLI, AILA TYNELL


– Lattia Lankkuparketti Tammi Classic 185 mm, Snöhetta, harjattu öljyvahattu
Twise Rimapenkki design by Ville Kokkonen
– Instagram: @dupliotynell @talostakoti
– Sisustussuunnittelu: Sanna Piitulainen, Studio Piitulainen

– Asiakkaan kommentti: Tutustuin ja ihastuin laadukkaisiin Timberwisen parketteihin jo Porin asuntomessuilla 2018. Sen jälkeen tilasin mallipalat, ja valinta oli selvä. Snöhetta osoittautui mielestämme kauneimmaksi sävyksi, yksimielisesti sisustussuunnittelijani kanssa. Sanna suositteli myös samasta materiaalista valmistettua, ihanaa Twise rimapenkkiä, jolle löytyikin täydellinen paikka 2 krs:een johtavien portaiden alta.

– Timberwisen kommentti: Duplio A oli yksi aivan ensimmäisistä Tuusulan Asuntomessukohteista, joka teki valintansa nopeasti ja päättäväisesti lattiamateriaalista. Asukkaalle oli tärkeää saada kohteeseen myös lattiansa kanssa yhteen sointuva Ville Kokkosen suunnittelema Twise rimapenkki materiaalistaan. Yhdistelmä on kaunis, harmoninen ja toimiva.

SNÖHETTA on luonnonmukainen ja vaalea, kuin juuri höylätty tammilankku. Kestää hyvin aikaa ja erilaisia tyylisuuntia. Yksi suosituimmista sävyistämme.

Tutustu Snöhettaan tästä.

TWISE-PENKKI  on muotokieleltään selkeän skandinaavisen eleetön, jossa alkuperäisen tuotteen rakenne pääsee kauniisti esiin.

Tutustu Twise-penkkiin tästä.

 

Kuvat: Krista Keltanen