Timberwise-parketti ja lemmikkieläimet

Yksi kysytyimmistä aiheista on, kuinka parkettimme sopii eläintalouksiin ja mikä tuotteistamme olisi sopivin vaihtoehto.

Timberwise parketti puulattia wooden floor parquet Tammi Oak Grey_pysty1

Timberwise-parketit sopivat lemmikkieläintalouksiin ja oikeilla pintakäsittelyvalinnoilla lattia pysyy kauniimpana pidempään. Käsittelemme aihetta yleisimpien lemmikkieläinten eli kissojen ja koirien kannalta.

Kissa- ja koiratalouksissa suosittelemme valitsemaan pintakäsittelyiksi harjatun ja öljyvahatun pinnan. Harjaus antaa pitoa tassulle eivätkä pienet naarmut erotu niin selkeästi. Öljyvahauksen etu on, että sen voi tarvittaessa käsitellä uudelleen.

Parkettimme valmistetaan täysin luonnonpuusta, jolloin se elää vallitsevien olosuhteiden mukaan ja täysin muuttumatonta pintaa ei ole mahdollista saavuttaa. Parketeissamme on 3,5 mm kulutuspintaa, mikä mahdollistaa lattian uudelleen hiomisen jopa kaksi kertaa.

Suosittelemme huoltamaan lattiaa säännöllisesti, mikä tarkoittaa viikoittaista imuroimista ja pyyhkimistä nihkeällä mopilla. Öljyvahatun pinnan kulutusta kannattaa seurata, erityisesti keittiössä ja eteistiloissa, ja tarvittaessa käsitellä uudelleen.