Timberwise Turun Rakennusmessuilla

Ajankohtaisiin teemoihin pureutuva Turun Rakennusmessut järjestetään 9.-11.2.2024

Helmikuussa pääset hankkimaan inspiraatiota kodin kunnostamiseen ja uuden rakentamiseen Turun Rakennusmessuilla, jotka järjestetään 9.-11.2.2024 Turun Messukeskuksessa. Timberwise on mukana messuilla Sarokas Oy:n osastolla A/3. Osastolla nähtävillä uutuussävyt kotimaiselle koivulle ja männylle, kuin myös douglaskuuselle sekä paljon vakiosävyjämme tammelle ja saarnelle. Myös designparketteja esillä isoina pintoina. Tehtaamme edustajat ovat paikalla joka päivä, joten tule rohkeasti tapaamaan meitä!

Messujen Olohuonetta emännöi suosittu suunnittelija Niina Ahonen. Olohuoneen lavalla valtakunnan ykkösasiantuntijat ja esiintyjät keskustelevat kotoilusta, sisustamisen trendeistä, sekä asumisen tulevaisuudesta ja ajankohtaisista teemoista. Tänä vuonna messuohjelman keskiössä ovat muun muassa tulevaisuuden kodit, energiatehokkuus, kiertotalous ja kierrätys, vanhojen talojen remontointi sekä älykkäät kodin teknologiaratkaisut.

Tervetuloa tutustumaan lattiatrendien uutuuksiin sekä messutarjoukseemme, ja osallistumaan messuarvontaamme. Arvonnan palkintona Tapio Anttilan suunnittelema Twise seinäkello. Voittaja saa valita itselleen mieluisan ja sisustukseensa sopivan seinäkellon kuudesta eri vaihtoehdosta. Nähdään Sarokas Oy osastolla A/3!

Aukioloajat
Pe 11-18

La 10-17
Su 10-16

Osta liput messuille