Timberwise loihtii lankkuparkettiensa hukan hyödyksi – Uniikkien Twise-designtuotteiden verkkokauppa on nyt avattu

Timberwisen lanseeraama aivan uudenlainen tuoteperhe Twise tekee laatulattiaan panostamisesta entistäkin järkevämpää – materiaalin kokonaisvaltainen hyödyntäminen käy vaivatta, kun parketin ylijäämästä voi valmistuttaa ainutlaatuisia designtuotteita. Sisustuksen erinomaisen yhteensopivuuden toteuttaminen on nyt entistäkin helpompaa. Täydellinen lattia viimeistellään kauniilla ja käytännöllisillä yksityiskohdilla.

”Me Timberwisella emme tunne sellaista käsitettä kuin ’hukkapala’. Kehotamme lattia-asiakkaitamme tilaamaan riittävästi materiaalia, jotta asennus ei jäisi harmillisesti kesken, ja mikäli lautoja jää yli, voit palauttaa ne meille ja tilata haluamasi Twise-designtuotteen. Ekologisena toimijana haluamme tehdä parhaamme, jotta kaikki tuottamamme materiaali tulee mahdollisimman tarkasti hyödynnetyksi. Twise-tuoteperheen juuret ulottuvat syvälle kestävän kehityksen mukaiseen arvopohjaamme”, brändijohtaja Laura Lankinen kertoo.

Twise on Timberwisen täysin ainutlaatuinen tuotekonsepti, jossa yhdistyvät laadukas puumateriaali, kestävä tuoterakenne, ekologinen ajattelutapa ja suomalainen huippudesign. Twise-tuotteet valmistetaan aina Timberwisen päätuotteesta, kestävästä ja laadukkaasta 3-kerros lankkuparketista. Teollisessa parkettilattioiden valmistuksessa korkealaatuista puumateriaalia jää aina välillä väistämättäkin käyttämättä, samoin kuin lattioiden asennuksessa voi jäädä ylimääräistä materiaalia. Twise-tuotteissa näille materiaaleille annetaan uusi elämä ja tarkoitus.

Heinäkuun alussa lanseeratusta Twise-verkkokaupasta asiakas voi tilata haluamansa designtuotteet suoraan kotiin. Timberwisen tavoitteena on tehdä materiaalin riittävän määrän hankinnasta vaivatonta, jolloin asentajan työ ei hankaloidu siksi, ettei tavaraa ole tarpeeksi. Verkkokaupan laaja tietopaketti tekee tilaamisesta helppoa tarjoamalla kaiken kaivatun informaation siitä, paljonko materiaalia tarvitaan kunkin sisustuksellisen pienesineen tuottamiseksi. Tutustu Twise-tuotteisiin verkkokaupassa ja tarkista määrätaulukosta, paljonko lautaa tarvitset haluamaasi tuotteeseen. Tee tuotetilaus ja lähetä ylijääneet laudat Timberwisen tehtaalle joko itse pakattuna tai voit pyytää palautuslaatikon Timberwiseltä: materiaali hyvitetään tilaushinnassa, ja saat kotiisi aitoa suomalaista designia – joka kaiken lisäksi on sävy sävyyn uuden lattiasi kanssa.

Kaikki Twise-tuotteet ovat taitavien suomalaisten tekijöiden kädenjälkeä. Ensimmäisten Twise-tuotteiden suunnittelusta vastaavat muotoilijat Harri Koskinen, Ville Kokkonen ja Tapio Anttila. Twise-tuoteperheen kasvaessa mukaan on saatu myös tuoreita muotoilun lupauksia. Pääset tutustumaan päivitettyyn Twise-tuotevalikoimaan sekä suunnittelijoihin Twise-verkkokaupassa. Jokainen designesine valmistetaan käsityönä Loimaan tehtaalla, kuten muukin Timberwisen valikoima, tai tarkoin valitun hienopuusepän toimesta. Suomalainen puunjalostusosaaminen on yritykselle sydämenasia. Näitä uniikkeja tuotteita saat vain Timberwiselta!

Tutustu Twise-verkkokauppaan täällä.

 

Teksti: Cozy
Kuvat: Mikko Ryhänen
Stailaus: Susanna Vento