Timberwise Kouvolan Asuntomessuilla

Timberwise Kouvolan Asuntomessuilla

 

Vaikka Timberwise tänä vuonna taas vuorovuositapaansa keskittyykin Habitare messuihin, niin emmehän me kokonaan malttaneet Asuntomessuiltakaan pois jäädä. Olemme mukana Kouvolan Asuntomessuilla yhteistyökumppanina Sisustus Loungessa ja Trendikodissa sekä kohteessa Dekolaku.

 

Sisustus Loungessa ja Trendikodissa on tämän hetken sisustuksen trendit upeasti yhteen koottuna. Kohteet on suunnitellut ja toteuttanut Malla Tapio, Sisustamalla Interior Design Oy, apunaan Riitta Bergman. Upeaa väriloistoa ja väriyhdistelmiä, sekä eri tyylejä esillä kohteissa 8 A ja 8 B. Sisustuksenviikolla 22. – 28.7. Sisustus Loungessa saa myös ilmaista sisustusneuvontaa ammattilaisilta iltapäivisin.

 

Sisustus Loungesta ja Trendikodista löydät seuraavat Timberwisen tuotteet:

Sisustus Lounge 8 B

Trendikoti 8 A

Dekolaku 21

Kohteessa 21 Dekolaku on Timberwisen upea ja klassinen Saarni Classic Snow White, hiottu öljyvahattu lankkuparketti. Kohde on todella tyylikäs ja seesteinen. Sisustuksessa on käytetty paljon luonnonmateriaaleja kauniisti höystettynä syvemmilläkin sävyillä, jolloin kohde ei jää liian pelkistetyksi ja vaaleaksi. Suosittelemme vahvasti käymään kohteessa! Lisätietoa tuotteesta löydät täältä.

Messuilta muuta bongattua:

Iloksemme voimme sanoa että musta-valkoisen aikakausi on ohi ja sisustuksissa näkyy upeasti sävyjä ja värienkäyttö on selkeästi lisääntynyt. Varsinkin vihreän ja sinisen sävyt olivat vahvasti esillä kohteissa, ja muutenkin väreillä oli iloiteltu aiempaa enemmän. Luonnonmateriaaleja oli myös kauniisti esillä, sekä upeaa puunkäyttöä, esimerkkinä Lunawoodin Jukola 3D seinä ja erään kohteen mielenkiintoinen tiililadontaan tehty puuseinä. Alla muutamia makupaloja jotka brändijohtajamme poimi messuilla vierailtuaan.