Timberwise Habitaressa 13.–17.9.2023 osastolla 6k50

Tunne kotimainen puu jalkojesi alla

Timberwise tuo kotimaisen parketin kauneuden lähemmäs sydäntäsi tänä syksynä. Loimaalta kumpuava puunjalostuksen ammattitaito, intohimo, aito kotimainen koivu ja mänty, sekä upeat douglaskuusen uudet sävyt odottavat sinua. Koe syksyn Timberwise uutuudet ensimmäisten joukossa Habitaressa 13.–17.9.2023 osastollamme 6k50.

Sitkeyttä sekä sisua symboloiva mänty ja vitaalia voimaa ilmentävä koivu ovat tunnistettava osa kansallista luontoa ja suomalaista mielenmaisemaa. Tästä ikonisesta kaksikosta valmistetaan tänä päivänä myös Timberwisen lankkuparketteja, jotka ovat pohjasta pintaan suomalaista raaka-ainetta sekä taitavaa työtä: kotimaisuusaste on täydet 100%.

Pohjoisen puulajien suosion lisääntyminen sisustuksissa, niin kalusteissa kuin seinä- ja lattiamateriaaleissakin, on pysynyt pinnalla jo jonkin aikaa. Sisustuksen ammattilaiset valitsevat nyt ajankohtaisiin kohteisiinsa skandinaavista tunnelmaa henkiviä materiaaleja. Tähän tarpeeseen vaalea koivu ja luonteikas mänty istuvat lankkuparketteina luontevasti.

Koivu ja mänty tekevät Timberwisen lankkuparkettivalikoimaan vankan paluun! Nuorelle polvelle nämä perinteikkäät lattiamateriaalit näyttäytyvät tuoreina uutuuksina. Timberwise on suunnitellut koivu- ja mäntylattioille uuden, raikkaan ilmeen ja uusia sävyjä. Parkettivalikoima tarjoaa perinteisten sävyjen lisäksi suomalaista koivua ja mäntyä myös tuoreilla sävyillä.

Kaikki Timberwisen käyttämä puuraaka-aine on sertifioitua ja siten jäljitettävissä olevaa, eettisesti ja ekologisesti kasvatettua puuta. Lopputuloksena on laatua, joka tuntuu askel askeleelta – sukupolvelta toiselle. Kotimaisena perheyrityksenä Loimaalta Timberwise pitää suomalaisuutta ja paikallista työtä tärkeänä arvona – aidolla intohimolla sekä sydänpuun kovuudella.

Koivun ja männyn rinnalla Timberwise esittelee uutuutena Keski-Euroopassa kasvaneesta douglaskuusesta valmistuvia lattioita totuttua laajemmin eri sävyissä: päivitetty paletti kurkottaa hillityn vaaleista dramaattisempiin tummiin. Kaikki uudet sävyt on tarkoin valikoitu yhdessä sisustussuunnittelutoimisto Franz Design Oy:n osaavan ammattilaistiimin kanssa.

Tämän vuoden Habitare-messuosaston suunnittelu on toteutettu yhteistyössä Franz Design Oy:n toimiston sisustussuunnittelijoiden kanssa. Tunnelmallinen osasto kutsuu luokseen, viettämään aikaa hyvässä seurassa – ilmentäen messujen tämän vuoden teemaa, yhdessä. Tervetuloa nauttimaan yhteistyön tuloksesta ja tunnustelemaan parhaita puisia uutuuksia – laadukkaita kotimaisia lankkuparketteja. Timberwisen asiantuntijat ovat koko messujen ajan paikalla sinua varten, tavataan osastolla 6k50.

Tänä vuonna Timberwise on mukana myös osastoilla

  • Annala – osasto 6e40 (Tammi Burgundy ja Pink)
  • Grado – osasto 6k61 (Tammi Kolmio designparketti, Antique)
  • Sisustussuunnittelijat & AJK – osasto 7r130 (Tammi Classic 270mm, Skywhite)

Hyödynnä Habitare-etu ja tilaa elämäsi lattia!

Syksyn Habitare-etuna, valikoidut tuotteet -25% suositushinnasta 30.9. 2023 saakka showroomeillamme sekä jälleenmyyjillämme kautta maan. Tilaa nyt myös sävymallit ilmaiseksi koodilla Habitare2023 (max. 4 sävyä/tilaus). Tutustu tarjoukseen!