Timberwise ASTA messuilla

Tampereen Asta Asumisen messut 2. – 4.2.2024 aloittavat Timberwisen messuvuoden 2024. Olemme messuilla mukana omalla osastollamme A36.

Osastollamme nähtävillä niin uutuussävyt kotimaiselle koivulle ja männylle, kuin myös douglaskuuselle, sekä paljon vakiosävyjämme tammelle ja saarnelle. Myös designparketteja esillä isoina pintoina.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan lattiatrendien uutuuksiin sekä messutarjoukseemme, ja osallistumaan messuarvontaamme. Arvonnan palkintona Tapio Anttilan suunnittelema Twise seinäkello. Voittaja saa valita itselleen mieluisan ja sisustukseensa sopivan seinäkellon kuudesta eri vaihtoehdosta.

Astassa puhuttavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Tule siis hakemaan messuilta vinkkejä, ajankohtaista tietoa, ideoita tai tekijöitä omiin projekteihisi! Myös messuohjelmassa paljon mielenkiintoisia aiheita, messuilla esiintymässä mm. Nata Salmela, Hanna Sumari, ja monta muuta mielenkiintoista esiintyjää. Katso tarkempi ohjelma täältä.

Tervetuloa inspiroitumaan kotiunelmista ja tutustumaan kotimaisiin kestäviin ja turvallisiin parketteihin! Lisää tietoa messuista, ja niiden aukiolosta löydät täältä.

Nähdään osastollamme A36!