Tammipinnan paksuuden muutos

Tammen jatkuvasta kysynnän noususta ja samalla haastavasta saatavuudesta johtuen Timberwisen myydyimpien tammiparkettileveyksien pintakerros muuttuu 3,5 mm:stä 3 mm:iin (parketin kokonaispaksuus n. 14 mm). Muutos koskee leveyksiä 150, 185 ja 230 mm. Kestävä kehitys on yksi Timberwisen tärkeimmistä arvoista ja se näkyy yrityksen kaikessa toiminnassa. Muutoksen myötä Timberwise pystyy säästämään luonnonvaroja sekä käyttämään puuraaka-aineen mahdollisimman tehokkaasti.

Timberwise-tuotteiden ainutlaatuisen ja kestävän koivuvanerirakenteen ansiosta ohuempi pinta ei vaikuta tuotteen laatuun ja sen pystyy edelleen hiomaan vähintään kaksi kertaa. Paksummat pintavaihtoehdot säilyvät hinnastossamme, jolloin asiakkailla on mahdollisuus valita lattiaansa paksumpi pinta lisämaksusta (3,5 mm pinta +5 € ja 6 mm pinta +15 € suositushinnaston hintoihin).

Näiden muutosten avulla pystymme luonnonvarojen säästämisen ja puuraaka-aineen tehokkaan käytön lisäksi palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja lyhentämään toimitusaikojamme.