Svea rahoitus nyt Timberwise showroomilla

Erämaksu tuo lisää aikaa ostosten maksamiseen

Elämäsi lattian hankinta on nyt entistä joustavampaa Timberwise Svea rahoituksen avulla. Valitsemalla Timberwise Svea rahoituksen, voit maksaa uuden lattiasi helposti ja turvallisesti erissä, valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä.

Erämaksu on saatavilla ainoastaan meidän showroomillamme.

Tässä muutamia etuja, joita erämaksupalvelu tarjoaa:

  • Voit hakea luottoa summalle 200 – 20 000 €.
  • Erissä maksaminen antaa sinulle enemmän joustoa ja mahdollisuuden tasata kustannuksia isompien kodin investointien osalta.
  • Voit valita itsellesi sopivan maksuajan ja kiinteät kuukausierät, jotta maksaminen on mahdollisimman vaivatonta.
  • Voit hakea rahoituspäätöksen jo ennakkoon, jolloin se on valmiina, kun saavut showroomillemme. Tai voit ensin käydä showroomillamme keskustelemassa asiantuntijamme kanssa ja hakea luottoa käynnin jälkeen.
  • Luottopäätöksen saat heti, ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on heti käyttövalmis. Luottopäätös on voimassa 60 päivää, joten sinulla on runsaasti aikaa harkita ostopäätöstäsi.

Svea erämaksupalvelu mahdollistaa ostostesi jakamisen eriin ilman erillistä luottokorttia. Ostaessasi Timberwise-parketin tai oheismateriaaleja Svea erämaksulla Showroomillamme, et maksa tilauksestasi mitään, tai maksat vain osan. Saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Hyödynnä Svea rahoituksen tarjoamat mahdollisuudet unelmiesi lattiahankintaan ja hae rahoitusta.

HAE RAHOITUSTA