Remppa vai muutto Suomi – Jakso 3: Luksusta arkeen

Kansainvälinen ohjelmaformaatti Remppa vai muutto (Love It or List It) on rantaunut Suomeen.

Ohjelmassa perheet pääsevät toteuttamaan kotiunelmiaan kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsayn ja sisustusarkkitehti Marko Paanasen johdolla. Perheiden kodit remontoidaan lattiasta kattoon vastaamaan muuttuneita tarpeita ja samalla heille esitellään kolme täysin uutta asuntoa mahdolliseksi kodiksi. Anne ja Marko kilpailevat keskenään kumpi pystyy tarjoamaan perheille paremman ratkaisun sovitun budjetin puitteissa.

Remppa vai muutto Suomi-ohjelman kolmannen jakson muutoskohteeseen valittiin tämä Timberwise-tuote:

Tammi Vintage 230 mm Choco, harjattu ja öljyvahattu

Ajatuksia Markolta:

”Idan ja Samin ns. takkahuoneeseen valitsin tumman suklaanruskean tammilankun. Lattia on arka savisille ulkokenkien jäljille, mutta sen voi hoitaa pehmeällä ovimatolla. Muutoin lattia oli tosi vaikuttava ja mieleinen. Upea tammi ja upea väri!!!

Timberwise on yhteistyökumppanina luotettava ja ihmisläheinen. Suoraa myyntiä asiakkaille heillä ei ole, mutta varmasti kattavasta jälleenmyyjäverkosta löytyy sopiva. Tuotevalikoima on laaja ja mielenkiintoinen. Mielestäni on helppoa löytää Timberwiseltalattia käytännöllisesti katsoen jokaiseen projektiin, johon puulattia on mahdollinen ratkaisu.

Omia suosikkejani ovat luonnollisen väriset hieman rough’immatja kouriin tuntuvammat lattiat, mutta ammatissani käytän tietysti hyväkseni aika laajasti heidän tarjontaansa.”

Remppa vai muutto Suomi torstaisin klo 20 Nelonen ja Ruutu. #remppavaimuutto #nelonen #ruutu