Remppa vai muutto Suomi – Jakso 1: Viikin komporomissikoti

Kansainvälinen ohjelmaformaatti Remppa vai muutto (Love It or List It) on rantaunut Suomeen.

Ohjelmassa perheet pääsevät toteuttamaan kotiunelmiaan kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM Anne Ramsayn ja sisustusarkkitehti Marko Paanasen johdolla. Perheiden kodit remontoidaan lattiasta kattoon vastaamaan muuttuneita tarpeita ja samalla heille esitellään kolme täysin uutta asuntoa mahdolliseksi kodiksi. Anne ja Marko kilpailevat keskenään kumpi pystyy tarjoamaan perheille paremman ratkaisun sovitun budjetin puitteissa.

Remppa vai muutto Suomi-ohjelman ensimmäisen jakson muutoskohteeseen valittiin tämä Timberwise-tuote:

Tammi Classic 185 mm Biscuit Grey, harjattu ja öljyvahattu

Ajatuksia Markolta:

”Timberwise on yhteistyökumppanina luotettava ja ihmisläheinen. Suoraa myyntiä asiakkaille heillä ei ole, mutta varmasti kattavasta jälleenmyyjäverkosta löytyy sopiva. Tuotevalikoima on laaja ja mielenkiintoinen. Mielestäni on helppoa löytää Timberwiselta lattia käytännöllisesti katsoen jokaiseen projektiin johon puulattia on mahdollinen ratkaisu.

Omia suosikkejani ovat luonnollisen väriset hieman rough’immat ja kouriin tuntuvammat lattiat mutta ammattissani käytän tietysti hyväkseni aika laajasti heidän tarjontaansa Alinalle ja Jyrille valitsin suhteellisen muodikkaan harmaan lattian tammesta. Tammen kovuus ja värin tummuus osaltaan nyökkäsivät heidän perhearkensa vaateisiin.”

Remppa vai muutto Suomi torstaisin klo 20 Nelonen ja Ruutu. #remppavaimuutto #nelonen #ruutu