Ravintola Ventuno, Helsinki – Tammi Designparketti Chevbone Smoked ja mittatilauspöydät parketista

Ventuno on italialaiseen makumaailmaan erikoistunut ravintola. Ravintolasta löytyy Timberwisen Chevbone-designparketti sekä mittatilaustyönä valmistetut ruokapöydän kannet.

Tuote

Designparketti Chevbone – Tammi Classic Smoked ja mittatilauspöydät parketista

Sijainti

Ravintola Ventuno
Korkeavuorenkatu 21
00130 Helsinki

 1. Puulaji

  Puulajia valittaessa kannattaa ottaa huomioon puulajien eri ominaisuudet, kuten kestävyys ja ulkonäkö. Tutustu puulajeihin ja niiden ominaisuuksiin sivun alaosassa. Valinta vaikuttaa tuotteen hintaan.

 2. Kuvio

  Sävy on saatavilla myös kuvioparkettina. Eri kuviot ovat esiteltynä Kuvioparketit välilehdellä. Laajasta tuotevalikoimastamme johtuen kaikista variaatioista ei valitettavasti ole kuvamateriaalia sivuillamme. Valinta vaikuttaa tuotteen hintaan.

 3. Mitat

  Tuotetta on saatavilla useammalla eri leveydellä. Leveys vaikuttaa sekä hintaan että asennustapaan. Esim. 230 mm leveä liimattava päätyponteista ja 270 mm aina alustaan liimaten. Kuvioparketit asennetaan aina alustaan liimaten. Valinta vaikuttaa tuotteen hintaan.

 4. Sävy

  Kuviolle on valittavissa useita eri värisävyjä. Laajasta tuote- ja sävyvalikoimasta johtuen, kyseistä kuviota ei ole kuvattu kaikilla saatavilla sävyvaihtoehdoilla. Katso mahdollisesti puuttuva sävyvaihtoehto Lankkuparketti välilehdellä. Valinta ei vaikuta hintaan.

 5. Oksaisuus

  Oksaisuus, eli lajitelma, tarkoittaa eri puulajien oksaisuutta ja luonnollista sävyvaihtelua:

  Select on lähes oksaton ja mahdollisimman tasasävyinen lajitelma. Tammen, saarnen ja lehtikuusen lajitelma.

  Classic on luonnollisin lajitelma, jossa sallitaan pieniä ja keskikokoisia oksia ja kitattuja oksapaikkoja, sekä puulle luonnollista sävyvaihtelua.

  Natural on lehtikuusen lajitelma, jossa sallitaan terveitä oksia, kitattuja oksapaikkoja sekä pyöreitä ja soikion muotoisia oksapaikkoja. Lehtikuusen lajitelma.

  Vintage on oksaisin ja rouhein lajitelma, jossa oksamäärää tai -kokoa ei ole rajoitettu ja isotkin kitatut oksapaikat sekä halkeamat ovat sallittuja.

  Olive on saarnen lajitelma, jossa tummaa sydänpuuta on vaalean pintapuun rinnalla.

  Design grade on kuvioparkettien oma lajitelma, joka on Classic lajitelman kaltainen.

 6. Työstö

  Pinnan työstöllä tarkoitetaan pinnan hiontaa tai harjausta. Harjaus nostaa puun syykuvion pintaan, jolloin puun struktuuri tulee esiin. Harjattu pinta on miellyttävä jalalle, ja sitä suositellaan lemmikkieläin- ja lapsiperheille, koska naarmut eivät näy samalla tavalla kuin hiotusta sileästä pinnasta. Hiottu pinta puolestaan on tasainen ja sileä, mikä puolestaan helpottaa puhtaanapitoa. Valinta ei vaikuta tuotteen hintaan.

 7. Pintakäsittely

  Tuotteemme on saatavilla öljyvahattuna ja mattalakattuna. Molemmat käsittelyt ovat UV-valolla kovetettuja, mikä tekee niistä kosteutta hylkivän ja helppohoitoisen. Öljyvahattu pinta ei ole liukas, sitä saa korjattua paikoitellen, eikä vaadi säännöllistä huoltoöljyämistä (kuten luonnonöljytty), vaan se tehdään kulutukseen mukaan. Mattalakattu pinta tuo lattiaan enemmän kulutuskestävyyttä ja on näin ollen erinomainen vaihtoehto esim. aula-, eteis- ja keittiötiloihin. Valinta ei vaikuta hintaan.

 8. Asennustapa

  Timberwise tuotteita valmistetaan sekä 5G WiseLoc-lukkopontilla, että perinteisellä liimapontilla. Joihinkin leveyksiin tai tuotteisiin on saatavilla vain liimapontti (esim. 270 mm leveä tuote ja kuvioparketit). Kuvioparketit asennetaan aina alustaan liimaten. Valinta ei vaikuta hintaan.