Parla-tuotemerkki on jäänyt historiaan

Vuoden 2022 alusta lähtien Mikkelin tehtaamme osaaminen on lomittunut Loimaan Timberwise -tuotantoyksikköömme ja Parla-tuotemerkki on jäänyt historiaan. Muutoksen myötä entistä osaavampi ja isompi tiimi tuottaa laadukkaat kotimaiset parkettituotteemme Timberwise -merkin alla.

Entistä enemmän Timberwiseä – uusi vuosi tuo tullessaan kohonneen tuotantokapasiteetin sekä kaivatun varastovalikoiman.

 

Timberwise Oy:n Mikkelin tehdas on vuoden 2022 alusta keskittynyt valmistamaan vain 1-säleisiä tuotteita. Näin ollen 3- ja 2-säleisten tuotteidemme tuotanto on päättynyt. Samanaikaisesti Mikkelissä valmistettujen tuotteiden tuoterakenne muutettiin välisälerakenteesta vanerirakenteeseen, jonka myötä Mikkelin tuotanto siirtyi luonnolliseksi osaksi Timberwise-tuotemerkkiä ja Parla-tuotemerkki jäi eläkkeelle pitkän uran tehtyään.

Muutokset toimintaamme mahdollistavat tehokkaamman tuotantokapasiteetin sekä Timberwisen tuotevalikoiman laajentamisen erittäin toivotulla varastovalikoimalla.

Uusi ja uljas, aina ajankohtainen varastovalikoima tulee sisältämään 12 valmiiksi räätälöityä Timberwise-tuotetta – yksi tuote, yksi hinta. Parkettimallisto tulee mahdollistamaan nopeat toimitukset suoraan varastosta, jolloin suunnittelemasi muutostyöt onnistuvat vaivatta – ja ovat saatavilla inspiraation iskiessä.

Seuraa päivityksiämme Instagramissa tai Facebookissa, niin saat tiedon uusista tuotteistamme ensimmäisten joukossa!

Lisätietoja
Mikko Mannila
050 3031553
mikko.mannila@timberwise.fi

Elämäsi lattia

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista. Se on läsnä joka huoneessa ja se tuntuu jalkojesi alla joka päivä.

Hyvän parketin elinikä mitataan vuosissa ja parhaiden jopa vuosikymmenissä. Me Timberwisella valmistamme lankkuparketteja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.

Tutustu tuotteisiin

10 syytä valita Timberwise

Laatua, joka tuntuu askel askeleelta – sukupolvelta toiselle.

Timberwise on maailman paras parketti. Se valmistetaan Suomen Loimaalla, laadukkaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Lopputulos on ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaista osaamista, tyyliä ja turvallisuutta.

Lue lisää