KUTSU: Timberwise inspiraatioilta Helsingin showroomilla 21.3.2024 klo 18.00–20.00

Tervetuloa mukaan Timberwise x Vaarnii inspiraatioiltaamme!

Timberwise inspiraatioilta järjestetään showroomillamme Helsingissä torstaina 21. maaliskuuta 2024 klo 18.00–20.00, osoitteessa Erottajankatu 5. Ilta järjestetään yhteistyössä upean, suomalaisen yrityksen Vaarniin kanssa. Illan pääteemana ovat kotimaiset puulajit koivu ja mänty, jotka ovat vuosien hiljaiselon jälkeen taas pinnalla ja kiinnostavia. Pääset kuulemaan enemmän puulajeista, ja miksi ne trendaavat juuri nyt niin lattiamateriaaleina kuin kalusteissa, sekä Vaarniin tarinan heidän toimitusjohtajansa Antti Hirvosen johdolla.

Tästä ikonisesta kaksikosta valmistetaan tänä päivänä myös Timberwisen lankkuparketteja, jotka ovat pohjasta pintaan suomalaista raaka-ainetta sekä taitavaa työtä: kotimaisuusaste on täydet 100%. Tule tutustumaan ja ihastumaan koivun ja männyn uusiin sävyihin – mukana myös tyylikästä tummempaa tuulahdusta.

 

Vaarnii on tulevaisuuden huonekaluyritys, joka suunnittelee ja valmistaa upeita tuotteita. Yritys on notkea yhdistelmä kotimaista käsityötä kansainvälisellä twistillä. Vaarniin mallisto nostaa upeasti valokeilan takaisin tähän rohkeaan ja persoonalliseen puuhun ja sen luontaisiin ominaisuuksiin, nimittäin mäntyyn.

Ilmoittaudu mukaan tähän mielenkiintoiseen ja raikkaaseen iltaan kanssamme. Illan aikana pääset inspiroitumaan Timberwisen kevään lattiatrendeistä ja tutustumaan Vaarnin tuotteisiin ja tarinaan.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.
ILMOITTAUTUA VOIT TÄSTÄ.

Lämpimästi tervetuloa!

Timberwise Showroom, Helsinki
Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
Ma-To klo 10-16, Pe 10-15
Puh. 0400 996882