Country Collection Nordica

  1. Puulaji

    Puulajia valittaessa kannattaa ottaa huomioon puulajien eri ominaisuudet, kuten kestävyys ja ulkonäkö. Tutustu puulajeihin ja niiden ominaisuuksiin sivun alaosassa. Valinta vaikuttaa tuotteen hintaan.

  2. Työstö

    Pinnan työstöllä tarkoitetaan pinnan hiontaa tai harjausta. Harjaus nostaa puun syykuvion pintaan, jolloin puun struktuuri tulee esiin. Harjattu pinta on miellyttävä jalalle, ja sitä suositellaan lemmikkieläin- ja lapsiperheille, koska naarmut eivät näy samalla tavalla kuin hiotusta sileästä pinnasta. Hiottu pinta puolestaan on tasainen ja sileä, mikä puolestaan helpottaa puhtaanapitoa. Valinta ei vaikuta tuotteen hintaan.

  3. Pintakäsittely

    Tuotteemme on saatavilla öljyvahattuna ja mattalakattuna. Molemmat käsittelyt ovat UV-valolla kovetettuja, mikä tekee niistä kosteutta hylkivän ja helppohoitoisen. Öljyvahattu pinta ei ole liukas, sitä saa korjattua paikoitellen, eikä vaadi säännöllistä huoltoöljyämistä (kuten luonnonöljytty), vaan se tehdään kulutukseen mukaan. Mattalakattu pinta tuo lattiaan enemmän kulutuskestävyyttä ja on näin ollen erinomainen vaihtoehto esim. aula-, eteis- ja keittiötiloihin. Valinta ei vaikuta hintaan.