Hoitosetti

Timberwise Parketti Puulattia Wooden Floor Parquet Tammi Oak Coal

Öljyvahatun lattian hoitosetti

Öljyvahatuille lattioille on tilattavissa myös erillinen hoitosetti, joka sisältää lattiasi sävyn mukaisen korjausöljyvahan, kirkkaan pintaöljyvahan, öljyvahatuille lattioille suositeltavan Wisch Fix-pesuaineen sekä hoito- ja puhdistusvahan kätevänä sprayversiona.

Useimmille tuotteillemme löytyy valmiit sävyt Osmo Colorin perusvärikartasta jälleenmyyjiltä. Timberwisen erikoissävyille voit tilata jälleenmyyjäsi kautta Timberwisen hoitosettiin oman hoitoöljyn. Lakatuille lattioillemme käyvät kaikki yleiset lakattujen lattioiden hoito- ja huoltoaineet.

Suositushinta hoitosetille 103,50 €/setti (sis. alv 24 %) ja värilliselle korjausöljylle ja TopOilille 59,50 €/setti (sis. alv 24 %).

Osmo Colorin hoitotuotteet öljyvahatuille lattioille ja Kiilto puhdistusaine lakatuille lattioille ostettavissa Timberwisen Twise Shopista täältä.

Kun käytät öljyvahatulle lattialle valmistettuja hoitoaineita lattiasi pysyy kauniina vuodesta toiseen. Hoito- ja korjausohjeita Timberwisen tuotteille löydät sivuiltamme täältä. Lisätietoa öljyvahattujen lattioiden huoltamisesta ja käsittelemisestä yleisesti löydät Osmo colorin sivuilta tästä >