Ensimmäisenä puulattiavalmistajana maailmassa – Antibakteerinen käsittely Timberwisen lattioille

Turvallinen, turvallisempi, turvallisin Timberwise!

Timberwise ylpeänä tiedottaa voivansa tarjota koko lattiatuotevalikoimansa lokakuusta alkaen myös antibakteerisella käsittelyllä! Timberwise-tuotteet ovat olleet ennestäänkin turvallisia. Tarkoin valitut materiaalit täyttävät matalapäästöisyyskriteerit, eivät sisällä formaldehydiä ja ovat saaneet Allergiatunnuksen käyttöoikeuden ainoana puulattiavalmistajana. Entistä turvallisemman niistä teki erikoistilauksesta lisättävä palonestokäsittely, jonka ansiosta alustaan liimattaville tuotteille on saatavissa nyt Bfl-s1 paloluokka, joka on korkein mahdollinen puupintamateriaaleille myönnettävä paloluokitus. Nyt tuotteita voi kutsua kaikkein turvallisimmiksi puulattioiksi, sillä maailman ensimmäisenä puulattiavalmistajana Timberwise tarjoaa tuotteisiinsa antibakteerisen käsittelyn heille, jotka sitä arvostavat ja tarvitsevat!

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, Timberwise on vastuullisena yrityksenä halunnut tehdä osansa, ja on jatkanut kehitystyötään entistäkin turvallisempien lattioiden valmistamiseksi asiakkailleen. “Tämän kehitystyön myötä voimme tarjota sekä Timberwisen että Parlan tuotteille ensimmäisenä puulattiavalmistajana maailmassa antibakteerisen käsittelyn. Käsittely on saatavissa erikoistilauksesta sekä öljyvahatuille että lakatuille tuotteillemme tehdasvalmisteisena, valmiina pintana.” kertoo Timberwisen operatiivinen johtaja Jari Pajala.

Antibakteerisiksi käsitellyt tuotteet on testattu antibakteeristen pintojen tutkimiseen keskittyneessä tutkimuslaboratoriossa Englannissa. Timberwisen ja Parlan tuotteet ovat sekä puun luontaisten ominaisuuksien että korkeatasoisen pintakäsittelynsä ansiosta jo sinällään bakteereja torjuvia, ja nyt käyttöönotetulla antibakteerisella lisäkäsittelyllä tuo ominaisuus saadaan pysyvämmäksi. Antibakteerinen pinta on tehokkaasti bakteereja eliminoiva ja jo kahden tunnin kuluessa bakteerit ovat 99,8 %:sti poistuneet lattian pinnasta. Timberwisen käyttämää antibakteerista pintateknologiaa on jo testattu alustavasti onnistuneesti myös koronaviruksia vastaan ja tutkimuksia tullaan jatkamaan.

Timberwise on päättänyt tarjota antibakteerisen käsittelyn veloituksetta vuoden 2020 aikana tilatuille tuotteilleen. Timberwise haluaa omalta osaltaan olla edesauttamassa mahdollisimman terveellisten tilojen toteuttamisessa – yhteisen turvallisuutemme parantamiseksi.

Lisätietoja antibakteerisesta käsittelystä:

Jari Pajala, operatiivinen johtaja (Timberwise-tuotteet), jari.pajala@timberwise.fi / 0406316236
Anu Varis, yksikönpäällikkö Mikkeli (Parla-tuotteet), anu.varis@timberwise.fi / 0505685959