Ei puuta hukattavaksi – Twise Shop on nyt avattu

Twise-tuotteiden verkkokauppa on nyt avattu. Kaupasta löydät Timberwisen parketista valmistettuja ja huippumuotoilijoiden käsialaa olevia designhuonekaluja ja käyttöesineitä.

Twise-tuotesarja on saanut ajatuksensa tuotannosta ja asennuksista ylijäävän materiaalin maksimaalisesta hyödyntämisestä. Timberwisen parketeissa on ainutlaatuinen kestävä ja vakaa koivuvanerirakenne, mikä mahdollistaa sen hyödyntämisen huonekaluissa ja käyttöesineissä.

Timberwise lähti kehittämään ajatusta yhdessä kotimaisten huippumuotoilijoiden Harri Koskisen ja Ville Kokkosen kanssa, jotka vastaavat ensimmäisten Twise-sarjan huonekalujen suunnittelusta. Tämän jälkeen järjestetty NexTwise-muotoilukilpailu ja siihen liittyvä yhteistyö Tapio Anttilan kanssa laajensi tuotevalikoimaa entisestään. Twise Shopin tuotteiden takaa löytyykin nyt jo seitsemän innovatiivista muotoilijaa! Suunnittelijayhteistyötä ja Twise-tuoteperheen kasvattamista tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Twise-tuotteet henkivät kotimaista muotoilua ja ne sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustustyyliin. Tuotteiden lähtökohtana on laadukas materiaali yhdistettynä käytettävyyteen ja ajattomuuteen. Niissä saa näkyä lankkuparketille ominainen ulkonäkö ja rakenne. Kaikki tuotteet ovat kotimaista käsityötä ja niille on myönnetty Design From Finland-merkki osoituksena suomalaisesta muotoilusta.

Kaupan toisessa vaiheessa, joka toteutetaan kesän aikana, tulee valmiiden tuotteiden lisäksi osa tuotteista tilattavaksi omasta materiaalista valmistettuna. Asiakas voi siis palauttaa omasta asennuksesta ylijääneet Timberwise-parketit tehtaalle, joka kompensoidaan tuotteen hinnassa, ja niistä valmistetaan asiakkaan lattiaan sopiva uniikki designtuote. Hukkamateriaali saa uuden elämän kekseliäinä tuotteina!

Tutustu Twise Shopin valikoimaan täällä.