Husky

Harmaa, mattapintainen sävy, jossa syykuvio korostuu ja lievä värivaihtelu lautojen välillä on sallittua. Sopii sekä selkeälinjaisiin että rönsyileviinkin sisustuksiin.

Timberwise Parketti Lankkuparketti Puulattia Wooden Floor Parquet Plank Tammi Oak Husky

Husky on sävynä selkeästi harmaa ja osittain peittävä sävy. Se on mattapintainen ja viileän vaalean harmaa lattia, johon on helppo yhdistää erilaisia tyylejä.

Pakettikoot (m2/pkt):

  • 150 x 2180 mm = 1,96 m2/pkt
    185 x 2180 mm = 2,42 m2/pkt
    230 x 2180 mm = 3,01 m2/pkt
    270 x 2500 mm = 2,70 m2/pkt

Kaikki puulajit voivat reagoida liian kuivaan sisäilmaan. Mikäli sisäilman suhteellinen kosteus laskee alle suositellun 35 – 60% Rh (Relative humidity), voi lattiaan tulla halkeamia. Muista siis seurata sisäilman kosteutta varsinkin kuivina kausina, kuten mm. talvella, ja tarvittaessa lisätä kosteutta esim. ilmankostuttimella. Puulle optimaalinen, 35 – 60% Rh (Relative humidity) on myös ihmiselle optimaalisin sisäilmankosteus.

”Kannattaa hankkia helppohoitoinen ja ajaton parketti”

Seinäjoen asuntomessukohde 31 Kimara Katariina on moderni kaksikerroksinen hirsitalo, joka valmistui vuonna 2016. Talon sisustukseen haettiin talon tyyliin ja sisustukseen sopivaa harmaasävyistä ja hyvännäköistä parkettia ja Timberwisen harjattu ja mattalakattu tammiparketti Husky sopii talon tunnelmaan mainiosti. Alakerran isossa tupakeittiö-olohuoneessa parketti on liimattuna, koska emme halunneet jatkospaikkoja, ja yläkerrassa puolestaan uivana asennuksena, koska ei ole isoa yhtenäistä aluetta. Harjatussa mattalakatussa tammiparketissa on miellyttävä eläväinen pinta, ja parketti tuntuu mukavalta paljain jaloinkin.
Parketin alla on vesikiertoinen lattialämmitys. Lattiaa on hoidettu imuroimalla ja pyyhitty nihkeällä kertakäyttömopilla. Ruusu-koiran vierailujen aikoina lattia on mopattu staattisella moppiin kiinnitetyllä siivousliinalla. Harmaassa, eläväisessä parketin pinnassa ei näy heti jokainen pölyhiukkanen ja villakoira. Vinkkinä uuden parketin hankkijalle ja uudisrakentajille: kannattaa hankkia helppohoitoinen ja ajaton parketti, jossa silmä lepää ja joka on jalalle miellyttävä. Suosittelen myös, että asennuksen hoitaa Timberwisen suosittelema yritys.

Instagram- ja Facebook-tileiltämme (KimaraKatariina) voi bongata myös parkettimme.

Katariina Rintala, Seinäjoki