Elämäsi lattia

Lorem ipsum, kuvion tai tuotteen näet vaihtoehdot puulajitelmasta, viimeistelyistä ja asennustavasta. Kun olet valmis näet tuotteen suositushinnan neliömetriltä.

Tutustu tuotteisiin

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista. Se on läsnä joka huoneessa ja se tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Hyvän parketin elinikä mitataan vuosissa ja parhaiden jopa vuosikymmenissä.

Me Timberwisella valmistamme parketteja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.

Parhaat mahdolliset raaka-aineet.

Timberwise-parkettien valmistuksessa käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita. Pohja- ja välisälerakenteisiin käytetään kotimaista kuusta, mäntyä ja koivuvaneria. Pintamateriaaleissa käytetyt tammi, saarni ja lehtikuusi tulevat EU:n alueelta. Laatu- standardimme ovat tiukat. Siksi valikoimme ja hankimme kaiken puuraaka-aineemme itse. Puu saapuu hiomattomana lankkuna tehtaallemme ja sen tie maailman parhaaksi lankkuparketiksi alkaa tarkalla lajittelulla ja laaduntarkastuksella.

Lue lisää

Perhepiirissä

 

 

Loimaalla, peltomaiseman keskellä elämäsi lattiaa syntyy osaavissa käsissä – ja vahvasti perhepiirissä. Brändijohtajana töitä tekee Laura, Timberwisen perustajan Markun tytär. Pääkaupunkiseudun myynnistä vastaa puolestaan Jaakko Mäkitalo, Markun poika. Sisarusparven kolmas jäsen, Anu-tytär, on mukana emoyhtiön, Cartem Oy:n hallituksessa. Tuplaeläkeläinen ja 69- vuotias Markku tulee Timberwisen tehtaalle miltei joka päivä. Vaikka samassa toimistossa häärivät niin sisarukset kuin isäkin, pääosin säilyy sopu…

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lue lisää yrityksestä