T-LISTAT

Timberwise voi nyt tarjota asiakkailleen parkettilattioidensa kanssa samansävyiseksi sävytettyjä massiivitammisia T-listoja. Voit tilata T-listoja sävytettynä mihin tahansa tuotesävyymme ja varmistaa lattiasi yhtenäisen ilmeen.

T-listoilla saat eri tilojen välille tulevat saumakohdat huomaamattomimmiksi kun ne ovat saman sävyisiä kuin itse lattiakin. T-listaa voi myös käyttää silloin kun lattiamateriaali vaihtuu parketista toiseen materiaaliin.

T-listat ovat massiivitammea ja ne sävytetään mahdollisimman lähelle parketin sävyä. T-listoissa pintakäsittely tehdään öljyvahalla, myös mattalakatuille sävyillemme (esim. Tammi POLAR sävyä valmistetaan parkettina ainoastaan mattalakattuna, mutta T-lista POLAR sävyisenä toimitetaan öljyvahattuna).

Kuten lattiamateriaalimmekin, niin myös oheistuotteemme ovat luonnonmateriaalia jolle ominaista on värivaihtelu. Tuotteet käsitellään aina mahdollisimman lähelle parketin sävyä, mutta luonnollinen värivaihtelu sallitaan. Mallit ja kuvat ovat aina viitteellisiä.

T-listoja on saatavana joko suoralla profiililla tai pyöristetyllä profiililla. T-listat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on n. 3-6 vkoa tilauksesta riippuen määristä.

T-listan asennus

Aukko, johon T-lista kiinnitetään, on oltava vähintään 20 mm leveä. Lista asennetaan aina keskeisesti aukkoon ja liimataan ”pontin alapinnasta” aluslattiaan (esimerkiksi Power Tac, Sikaflex tai vastaava elastinen liima). Aseta listan päälle 10-12 kg paino. Noudata liimavalmistajan antamaa kuivumisaikaa ja pidä painot listan päällä koko kuivumisajan. Listan päällä tai sen läheisyydessä ei saa kävellä ennen kuin liimaus on ohjeen mukaan kuivunut ja valmis. Alustan pitää olla erittäin puhdas ja betonilattia on käsiteltävä primerilla ennen T-listan kiinnittämistä.

Profiili 93 suora – 20 x 45 mm

  • suositushinta 32,50 €/m (sis. alv 24 %)
  • 2000 – 3000 mm vaihtelevin pituuksin
  • räätälöityjen mittojen hintalisä +10 %
  • toimitusmäärä voi vaihdella +/-5%
Timberwise-lista-group-picture1_T-list-straight

Profiili 93F pyöristetty – 20 x 45 mm

  • suositushinta 32,50 €/m (sis. alv 24 %)
  • 2000 – 3000 mm vaihtelevin pituuksin
  • räätälöityjen mittojen hintalisä +10 %
  • toimitusmäärä voi vaihdella +/-5%
Timberwise-lista-group-picture1_T-list-round
Timberwise-lista-group-picture1_T-lists
Timberwise-lista-group-picture2_T-lists
Timberwise-t-lista-lista-T-list_Floor_Polar