Elämäsi lattia

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista. Se on läsnä joka huoneessa ja se tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Hyvän parketin elinikä mitataan vuosissa ja parhaiden jopa vuosikymmenissä. Me Timberwisella valmistamme lankkuparketteja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.

Tutustu tuotteisiin

Boutique Hotelli Vihannonkulma, Loimaalla, toimii myös Timberwise Housena. Vihannonkulmassa on 9 uniikkia huonetta, joissa yhdistyy 1950- ja 1970-luvun sisustustyyli skandinaaviseen designiin. Jokaisessa huoneessa on käytetty erilaista Timberwise-parkettia. Myös hotellin yleisissä tiloissa, pääset näkemään, mihin kaikkeen parketti taipuu.

Timberwise House

Lue lisää

Timberwise Showroom Tampere palvelee kuluttajia ja suunnittelijoita nyt myös Tampereella ja Pirkanmaan ympäristössä. Showroomimme sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 11, Tampere.

Timberwise Showroom Tampere nyt auki!

Yhteystiedot

Timberwise on maailman paras parketti. Se valmistetaan Suomen Loimaalla, laadukkaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Lopputulos on ainutlaatuinen yhdistelmä suomalaista osaamista, tyyliä ja turvallisuutta.

Laatua, joka tuntuu askel askeleelta – sukupolvelta toiselle.

10 syytä valita Timberwise

Lattia on investointi, joka tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Siksi sopivan parkettilattian valinta on tärkeä päätös, ja haluamme olla tukenasi koko valintaprosessin ajan. Parketinvalinnan ABC -oppaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan parkettilattian. Käymme läpi eri puulajit, pintakäsittelyt ja sävyt, jotta voit tehdä päätöksen oman kodin lattiasta helpommin ja varmemmin.

Miten valitsen kotiini sopivan parketin?

Lue Parketinvalinnan ABC

Puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on aina luonnollisia vaihteluita. Vaikka sävymalli ei voi täysin heijastaa valmiin lattian lopullista sävyä, se toimii korvaamattomana apuna valitessasi juuri sinun kotiisi sopivaa parketin sävyä.

Helpota parketin valintaa ja tilaa sävymalli

Tilaa sävymalli

Erissä maksaminen on kätevä tapa tasapainottaa kustannuksia isompien kodin investointien osalta. Valitse Svea rahoitus ja voit maksaa elämäsi lattian helposti ja turvallisesti erämaksulla. Hae rahoituspäätös ennakkoon tai Timberwisen showroomilla käytyäsi.

Erämaksu tuo lisää aikaa ostosten maksamiseen

Lue lisää

Country Collection -sarjassamme puu on näkyvästi läsnä. Se on luonnollinen valinta niin kotiin kuin mökille. Mallisto nopeasti saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Country Collection – jalkojesi alla aito puu.

Tutustu Country Collection -valikoimaamme

Parhaat mahdolliset raaka-aineet.

Timberwise-parkettien valmistuksessa käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita. Pohja- ja välirakenteisiin käytetään kotimaista kuusta ja koivuvaneria. Pintamateriaaleissa käytetyt tammi, saarni ja lehtikuusi tulevat EU:n alueelta. Laatustandardimme ovat tiukat. Siksi valikoimme ja hankimme kaiken puuraaka-aineemme itse. Puu saapuu hiomattomana lankkuna tehtaallemme ja sen tie maailman parhaaksi lankkuparketiksi alkaa tarkalla lajittelulla ja laaduntarkastuksella.

Puulajit ja lajitelmat

Perhepiirissä
– Timberwisen tarina

Loimaalla, peltomaiseman keskellä seisovissa Timberwisen tehtaissa käy kova suhina. Suurtaajuuspuristin ja ponttikoneet pauhaavat, katon rajassa sprinklerit suihkivat vettä ilmaan pitäen kosteuden tasapainossa. Tässä tehtaassa pääosassa ovat puu ja sen optimaaliset olosuhteet. Niistä pitävät huolen 26 käsiparia tehtaalla ja 10 yrityksen myynnissä ja hallinnossa. Ne kaikki haluavat valmistaa parasta mahdollista lattiaa.

Lue lisää yrityksestä

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannosta ja asennuksista ylijäävät materiaalit. Tämän mahdollistaa lankkuparkettiemme kestävä ja vakaa rakenne, jonka tärkein elementti on koivuvanerivälistruktuuri.

Twise – Parketista valmistetut huonekalut ja sisustustuotteet.

Tutustu tuotteisiin

Parkettiuutisia?

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisimmat Timberwise -parkettiuutiset, inspiraatiota ja parkettivinkkejä suoraan sähköpostiisi.