NORDIC

Parketti muuntuu moneen

Timberwise osasto Habitaressa osoittaa, että kotimainen laatuparketti muuntuu moneen. Osastolla on esillä NexTwise -muotoilukilpailun kiinnostavat voittajatyöt sekä juhlavuoden uutuudet.

Kaksikymppinen Timberwise juhlistaa pyöreitä vuosiaan Habitaressa omalla, upealla messuosastollaan. Juhlatunnelmaan virittäydytään aitojen puupintojen ja kasvien keskellä. Tunnelmallisen osaston suunnittelusta ja värimaailmasta vastaa stylisti Susanna Vento. Osastolla on esillä juhlavuoden uutuusparketit, sisustusarkkitehti Joanna Laajiston valitsemat Top 20 -tuotteet sekä NexTwise -kilpailun satoa.

Uusia, kekseliäitä parketti-innovaatiota NexTwise kilpailun satona

Timberwise julkisti toukokuussa muotoilukilpailun, jolla etsittiin uusia ideoita parkettituotannosta ja -asennuksesta ylijäävän materiaalin hyödyntämiseen. Kovatasoiseen kilpailuun tuli kaikkiaan noin 140 ehdotusta, joiden joukosta palkinnolle nousi kolme kekseliästä ja tyylikästä tuotetta.

1) Pieni käyttöesine –sarjan palkinto meni Kalle Järvenpäälle, joka suunnitteli parkettiin sulautuvan Powerwise-jatkojohdon.

2) Lattialla seisovan esine –sarjan voiton nappasi Marika Häkkinen ja Joonas Huhta tyylikkäällä minimalistisella Blokki-tasollaan.

3) Huonekalujen sarjassa palkinnoille ylsi Terhi Tuomisen & Jitan V Patelin monikäyttöinen Vieno & Kingi –pöytäsarja.

Koska muotoilukilpailuun tuli runsaasti hyviä ja toteutuskelpoisia ehdotuksia, haluaa Timberwise lisäksi palkita kunniamaininnalla kolme työtä: Heikki Konun Pitkos-kenkätelineen, Fanni Laukkasen Laukat-pöydän ja –jakkaran sekä Hannakaisa Ukonahon Viherkasvipylvään

Voittajatyöt ovat esillä Timberwisen osastolla ja messuvierailla on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan.

Tapio Anttilan uutuuskelloissa leikitellään puun syykuvioilla

Timberwise esittelee messuilla uuden sisustuskellosarjan, jonka on suunnitellut NexTwise -kilpailun päätuomarina toiminut muotoilija Tapio Anttila. Sarjaan kuuluu kuusi leikkisää sisustuskelloa, joiden valmistusmateriaalina on käytetty Timberwisen tuotannon ylijäämäparketteja. Ensimmäinen erä signeerattuja ja erikoishintaisia kelloja on myynnissä Habitare-osastolla.

Timberwisen lattiat näyttävästi esillä Habitare-messuilla

Timberwise-parketit näkyvät monilla Habitare-osastoilla, kaikkiaan kotimaista laatuparkettia on messulattioina yli 600 neliötä. Mukana on eri puulaatuja, ladontoja ja pintakäsittelyitä. Timberwisen lisäksi parketteja on osastoilla Signals 6b2, Festivo7c120, Kaj Franck –palkintonäyttely 6h50, Hakola 6c10, Bo LKV6g50, Lauritzon’s 6e11, Tulikivi 6d2, Adea 6d1, Noora Svärd Art 3c31. Timberwise-parketit ovat mukana myös uudella Habitarematerials-osastolla, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan ja yhdistelemään eri pintamateriaaleja.

 

Tule pistäytymään osastollamme 6D50 HABITAREN AHEAD!-alueella

 

Teksti: Cozy

Kuvat: Mikko Ryhänen & Susanna Vento

Suositeltu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Jaa
Kategorioissa